Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok geçmiş olsun , sokak araları aslında bir yönden ana caddelere göre daha tehlikeli aslında , aynalarına bakmadan bir anda kafa gösteren araçlar olabiliyor , aman dikkat .
yaaaaaaaaaa...2 aydır katır gibi kullandığım sevgili bisanım dün gece arıza yaptı :salut: .sanmayın motor sağlam değil.eeee....o kadar zorlarsan bu olur işte.senin neyine 140 km hıza çıkmak.evet evet.bu küçük sevimli makine 140km/saat kadranın sonunu gördü :queen: hemde hiç bir ayar yapmadan,hiçbiryerini oynamadan.ne müthiş bi zevkmiş bu yaaaa :queen: ama sonuç olarak sanırım sibop kesti yada silindirde hasar var.ossun.yaplsın yine aynı şeyi yapcam.garanti niye konmuş dimi ama.bu arada bisan LF 100 A kullanıyorum.ben motorumu çooooookkk seviyorum.yakış süpper.100 km de 1 lt yakıyor.yani full depoyla çok rahat 300 km yol yapılabiliyor :santa: tereddütsüz aldım kullanıyorum çooookkkk memnunum.4 yarı otomatik vites olmasıda ayrı bi güzellik.herkese tavsiye ederim.motor alacak arkadaşlar.bu makineyi mutlaka deneyin.pişman olmuycaksınız :thumleft: :wiinkk:
Geçmiş olsun musti81 kardeşim ne yapalım biz motosikletçilerin kaderi bu "bizleri araçtan saymıyorlar" halbuki plakamız var ,vergimiz var, onların emniyet kemeri varsa bizimde kaskımız var tek eksiğimiz fazladan 2 tekerimiz......!
tekrardan çook geçmiş olsun.Bayranız kutlu olsun :rendeer:
geçmiş olsun arkadaşım.dolmuşçular taksiciler ve otobüsçüler.hiç dikkat etmiyor.bazıları motorla yolda gidilirmiymiş diyo r: kaldırımdan gidilmesi gerektiğini düşünüolar. :salut:
Musti geçmiş oLsun güseL kardeşim.Dostum nedir senin bu çektikLerin yahuu ale: motordan ayrı çekersin,arabalardan ayrı bide hastaymışsın geçmiş olsun onu ögrendik ondan da çekiyosun.Dostum ALLAH yardımcın oLsun.Takma hiçbşeyi kafana hayat güseL yaşamana bak... :cat: