kaza yaptım :(

herkese merhaba dün motorumu servise götürdüm neyse hallettiler sorunumu dönüşte virajda yan yattı motor virajı alamadım ama yavaş gidiyordum yerde mıcır vardı ve lastiklerim çok dandikti daha doğrusu plastik Allah a şükür bende birşey yok elimde omuzumda sıyrıklar var üzerimde montum kafamda kaskım vardı kafam yere vurdu kask çizildi pantolonum yırtıldı arkamdan da araba geliyodu ucuz atlattım ama gözüm gibi baktığım motorumda ciddi çizikler oluştu cana gelen mala gelsin arkadaşlar kalitesizde olsa kafanızda mutlaka kaskınız olsun ..henüz fotograf çekemedim saygılar..
grnt040gc3.jpg

grnt041su0.jpg

grnt042tu0.jpg

grnt043re8.jpg

grnt044fk4.jpg

grnt046ky2.jpg

grnt047tr0.jpg

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun, en büyük kazan bu olsun. Korumaların önemini düşen insan daha da iyi anlıyor.

KARDEs senı cok ıı anlıyorum sende kaska falan varmıs ama bende hıc bısey yoktu az daha oburdunyaya gıdıyodum sana cok gecmıs olsun:rendeer:

çok geçmiş olsun,valla havalar ısındı ama yinede kaskımızı korumamızı full giyiyoz dikkat edin arkadaşlar...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun, neyseki montun kaskın falan varmış. Olmasaydı çok kötü olurdu. Motorunu hiç takma kafana, canı cehenneme. Yeterki sana bişey olmasın. Çizikler halledilir.

mıcır ve yağış çok tehlikeli. geçen pazar benim de arka teker yağmurdan kaydı. ama yavaş gittiğim için toparladım. geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın...

Dostum çok geçmiş olsun :silent: Allah korumus seni...

İşte korumanın faydaları.. Malı boşver can gittikten sonra malın önemi kalmıyo :) Şükret :rendeer:

büyük geçmiş olsun arkadaşım kazasız sürüşler diliyorum bu son olur inş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..

görevliler sokağı iyi temizlemiyolar geçen işten çıktım eve gitcem köşeyi dönerken azdaha plastik bi parça yüzünden yeri öpüyordum..

bana kızmasınlar herkes görevini yapmalı..

büyük geçmiş olsun.. korumam var demişsin ama montun yoktu galiba.. aman deyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar