Büyük geçmiş olsun kardeşim.... :salut: :rendeer:
oncelikle ikinize de acil sifalar ve bundan sonrasi icin kazasiz belasiz gunler dilerim
motora yeni baslayacak birisi olan ben icin cok onemli bir tecrubeyi aktardigin icin cok tesekkur ederim bu yazdiklarin benim icin o kadar onemli ki kesinlikle motor icin ayirdigim para kadar korumalara da para ayiricam tekrara sana ve kiz arkadasina acil sifalar...
geçmiş olsun dostum, bahsettiğin yolu biliyorum, çok sakat bir yer, arabayla bile geçerken çok dikkatli olmak lazım, ancak ben birşey merak ediyorum, otobüs sizin önünüzdeydi ve yavaşlayıpmı sola kırdı yoksa arkanızdanmı gelip önünüze kırdı? her iki durumdada otobüsü farkedemeyecek kadar yakınmıydınız? ön tekerleği kitlemeseydin güvenli şekilde durabilirmiydin? yoksa kaza kaçınılmazmıydı? tekrar geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun. Sana ve kız arkadaşına önemli bişey olmaması çok iyi...![]()
of of kardeşim çok geçmiş olsun yüreğim ağzıma geldi valla herkes gördü bi kez daha korumaların rolünü nexus de kazaya gelmez parçası ateş pahası çok geçmiş olsunale:
Sağol arkadaşım. Valla kaza bu işte, olacağı varsa oluyor. Hiç önemli değil. Hala hayatta olmamız çok önemliydi ve çok şükür hayattayız. Eğer kız arkadaşıma birşey olsaydı, nexusun parçalanmayan yerlerini kendi ellerimle parçalardım. Mala gelen cana gelmesin. Yaptırırız artık napalım. O yerine konur ama sağlık imkansız. :salut: Şükrediyorum allahıma şimdi...
bende motora eşimle binen birisiyim ve kız arkadaş lafını duyunca içim gitti ve bişey olmamasına çok sevindim kardeşim eğer o otobüs bilerek önüne kırdıysa ki sinyal vermeden kırmış otamatikman suçlu o adamın parçalarını yoldan toplarlar inşallah kendilerini bişey sanarlar kullandıkları araç büyük fakat kendileri çok küçük insanlar hepsini toplasan 1 tane travesti etmez afedersin sana tekrar çok geçmiş olsun diyorum kardeşim burası türkiye kıskanç insan çok adam seni yengeyle nexusla görünce çekemiyo :rendeer: