kaza yaptım

bütün yorumları okudum ve hepiniz haklısın artçı konusunda daha dikkatli olunmalı. ilgilenip yorum yazdınız için saolun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun ikinize de.. valla iyi cesaret arkaya birisini daha almak.. hoş ben acemiyim belki de o yüzden binmek isteyen olduğunda bile taksiyi gösteriyorum. ama ustalaştığımda da alırmıyım gerçekten bilmiyorum. sanırım yine de almam. en azından olası bir kazada onun vebalini üzerime alma ihtimali bile yeterince rezil bir duygu.. umarım o da iyidir.

Moderatör
Motosiklet kullanicisi icin kurullar ve bilinmesi gerekenler oldugu gibi, artci icinde vardir.. Uyardin mi artcini? Neyi nasil yapmasi gerektigini soyledin mi ? Yoksa gel gezelim mi dedin ? Motorun virajlarda saga sola yatabilecegini, arkanda bulunan kisiye bu durumda neler yapacagini anlattin mi ? Sorulari cogaltabilirim, ama cogaltmayacagim.. Kisaca artcini suclamaktan ziyade, sucu kendinde aramalisin.. Gecmis olsun hocam..

Motosiklet kullanicisi icin kurullar ve bilinmesi gerekenler oldugu gibi, artci icinde vardir.. Uyardin mi artcini? Neyi nasil yapmasi gerektigini soyledin mi ? Yoksa gel gezelim mi dedin ? Motorun virajlarda saga sola yatabilecegini, arkanda bulunan kisiye bu durumda neler yapacagini anlattin mi ? Sorulari cogaltabilirim, ama cogaltmayacagim.. Kisaca artcini suclamaktan ziyade, sucu kendinde aramalisin.. Gecmis olsun hocam..

hocam kendiside motor kullanıcısı yıllardır tanıdığım arkdaşım ilk kez arkama almıyorum defalarja yol yaptık onunla emin ol motor kullanırken çok dikkatliyimdir ne zaman ne yapması gerektiğini bilen bi insan virajda benmle beraber yatması gerektiğinni bilen bi insan ama o bana haber vermeden kendi başına iş yaptı ben motor kullanırken dikkatimi yola veriyorum çünki artçıda tecrübesi olan biri.

kabahatimisdi sölede bilelim arkadaş.
1.huyunu suyunu bilmediğin adam almışsın.
2.ne yapması ne yapmaması gerektiğini anlatmamışsın.
3.arada nasılsın sorun var mı ne yapıyorsun gibi kontrol etmemişsin.
kısaca adamı resmen kaderine terk etmişsin.oda egzos filmi çekmiş.

1.huyunu suyunu bilmediğin adam almışsın.
2.ne yapması ne yapmaması gerektiğini anlatmamışsın.
3.arada nasılsın sorun var mı ne yapıyorsun gibi kontrol etmemişsin.
kısaca adamı resmen kaderine terk etmişsin.oda egzos filmi çekmiş.

yasdığın mesajın üstüne bak ankaralı...

Çok çok geçmiş olsun.Tekrarı olmaz inşallah.

Bu arada kelimeleri yazarken büyük harflerle küçük harfleri birbirine karıştırıyorsun.Okumak biraz güç oluyor.

Bunu bilerek mi yapıyorsun yoksa ilkokul yıllarından gelen bir alışkanlık mı ?

Çok çok geçmiş olsun.Tekrarı olmaz inşallah.

Bu arada kelimeleri yazarken büyük harflerle küçük harfleri birbirine karıştırıyorsun.Okumak biraz güç oluyor.

Bunu bilerek mi yapıyorsun yoksa ilkokul yıllarından gelen bir alışkanlık mı ?

hoCam 2007 modaSı o kısaCa bi kaÇ taneSi ni Sayayım Sna. S, C, O, L, İ, G, yenİ neSil çok kuLLanır yaSıLarı yakıŞıkLı göSteriOmuŞ eL aLıŞkanLıĞı dieLim biS ona. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar