kaza yaptım

arkadaşLar Saat şu an 5e 10 var ben eve yeni geLdim bi motor gezisine çıkmıŞtık ve bir kaza yaptım bende bişey yok ama arkada oturan arkadaş motordan fırLadı. neySe uzun lafın kıSası motor arkasında oturmayı bilmeyen ve motor kullanmayı bilmiyen kişilerle uzun km ler yapmayın yokSa benm gibi kaza yapma riSkiniz çok. motorun SadeCe Sağ baSmaLığı yamuLdu tamirCinin dükkan önüne bıraktım ve eve geldim sabah kaLktımda umarım probLemSiz bi şekiLde buLurum. SaygıLar.:bounce:

SizLede burda yaptıĞınız kazaLarı anLatırSanız okumak iSterim.

Bende bişe yazim aklıma geldi konu artcı ise , bende ilk artcı olma şerefine R1 ile erişmiştim , bizimki E-5"te 2 aracı geçti gazı iyice açtı ve yattı motora , sap gibi kaldım öle tüm rüzgarı yedim birden ve düşüyodum nerdeyse :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artcinin sürücüye güveni TAM olmali ve öndekinin yaptigi her hareketi aynen yapmali. bunu artciya anlatmak ve güvenini saglamak sürücünün görevi. eger sürücü artciya güvenemiyecekse onu arkasina almamali.

sahsen uzun yola cikarken artci almiyorum. ancak kisa mesafelerde ve onlarda bile careler tükenince ...

arkadaşLar Saat şu an 5e 10 var ben eve yeni geLdim bi motor gezisine çıkmıŞtık ve bir kaza yaptım bende bişey yok ama arkada oturan arkadaş motordan fırLadı. neySe uzun lafın kıSası motor arkasında oturmayı bilmeyen ve motor kullanmayı bilmiyen kişilerle uzun km ler yapmayın yokSa benm gibi kaza yapma riSkiniz çok. motorun SadeCe Sağ baSmaLığı yamuLdu tamirCinin dükkan önüne bıraktım ve eve geldim sabah kaLktımda umarım probLemSiz bi şekiLde buLurum. SaygıLar.:bounce:

SizLede burda yaptıĞınız kazaLarı anLatırSanız okumak iSterim.

artıçının hatası mı fırlaması yoksa senin motorsiklet kullanımınla alakalı bir durum mu?kazanın içeriğini anlayamadım...:silent: çünkü anlatmamışsın...
bu arada geçmiş olsun bir daha bu durumu yaşamazsın umarım...:cat:

Son düzenleme:
Super Moderator
geçmiş oolsun
sabahın köründe mesajı yazdığın için ayrıntıları anlatmamışsın
artçı fırladı ne demek artçıda bişi var mı ayrıntılı şekilde anlatırsan site halkı olarak seviniriz uyanmanı bekliyoruz tekrar ikinizede geçmiş olsun

arkadaşlar benm motorun eksozundan ateş çıkıo bu da arkada otururken benm haberim olmadan video çekmeye kalkmış bende 80-90 civari gidiom önümüze pekte keskin olmasa bi viraj çıktı bende gaz kasmedim hafif yatırdım artçı o esnada eksozu videoya alma derdinde motor birden savurdu ve artçı hiç biyere tutunmadığı için fırlatı ben sadece motorla devrildim (tarlaya) artçının kaSıkLarında probLem var nereye vurduysa artık bide boynu feci şekilde ağrıyo çeviremiyo boynunu umarım bişey yoktur.

Son düzenleme:
öncelikle geçmişş olsunn ucuz atlatmışsınız
ama artçı konusunda sürücülerinde hataları çok fazla
tecrübesiz artçıya hiç bi ön bilgi vermeden alıyorlar arkalarına sonrada tatsız olaylar yaşanyr
oysa bi 5 dakika bilgilendirme yapılsaaa çok daha güvenli bi sürüş olur

Geçmiş olsun, durmayı bilmeyenle gerçekten zor oluyor, bi de ağırsa.. :mrgreen:

geçmiş olsun artçıyla binmek için tecrübe ve artçınında bilinçli olması gerekir ucuz atlatmışsın

geçmiş olsun.buraya kaza yazmak yerine yapmamayı tercih ederim:cat:

Artçı almadan önce muhakkak en azından bir 5 dakika ayırıp bu budur şudur demeniz lazım...

Hatta hiç almasanız çok daha iyi ; bir başkasının can güvenliği ve sorumluluğu bence ağır bir yük...

Umarım onda da bişey yoktur...

Geçmiş olsun...

geçmiş olsun ama keşke artçıyı uyarsaydın da daha dikatli olsaydıda
bu kazada başınıza gelmeseydi

sana bişey olmaması sevindirici artçı olarak alacağınız kişilere gerek uyarıları yapınn çok önemlii

sato kardeş geçmiş olsun. sen uyarsana artçını dikkat etsin.

umarım ciddi bi sorununuz yoktur..

tekrar geçmiş olsun ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş geçmiş olsun
yolun durumuna göre gitmeye çalıştığım için şükür bu güne kadar sadece bikere düştüm ondada bws100 ün lastikleri çok küçük olduğu icin lastik çukura girdi bidahada çıkmadı benide eşşek gibi üstünden attı
herkez motosikleti çok sevsin birazda korksun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar