Kaza Yaptım!

Offf, hem de başını yere çarptın ha. Çok geçmiş olsun. Sıcak falan demeyin arkadaşlar, korumaları tam tutun daima. Biraz terlemek asfalt yanığından daima iyidir. Sadece yanıkla kalsa üstelik :cyclopsan

geçmiş olsun; nerde, nasıl, ne zaman olursa olsun anlık oluyor kaza insanın elinden birşey gelmiyor, , , allah hepimizi korusun, , ,

Geçmiş olsun,aynı şekilde bende kaza geçirmiş ve onbeş gün kalkamamışdım iyiki korumaların varmış.

geçmiş olsun arkadaşım.:rendeer:

cani adam durup yardım bile etmedi camı açıp iyimisin diyip gitti sadece ben orda kıvranırken
öküzcük anlamamıştır bile onun yüzünden düştüğünü. :pr:

Çok geçmiş olsun.Yakın zamanda ben de buna benzer bi kaza atlatmıştım.En kötü kazan bu olsun...

geçmiş olsun arkadaşım.inşallah bir daha başına gelmez...:cat:

çok geçmiş olsun diyer arkadaşlarımında dediği gibi kazanın ne zaman geleceği belli olmuyor aniden hortluyor tam korumanın faydasını bir kez daha kanıtlamış oldun :rendeer:

İnanırmısınız artık bu kaza haberlerini yapanların ağzından okuyunca azda olsa seviniyorum çünkü en azından buraya yazı yazabilecek durum da diye... gerçi sevinmeden ziyade şükür diyelim. Peki ya başkalarının agzından vefat haberlerini okuduklarımız ?? Allah hepimizi korusun ve lütfen yaşadıklarımız için şükredelim kaza yapsak bile hala buraya yazabildiğimiz için şükredelim. Abi geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ...

Aynı şeyi bende düşündüm desemm...
Bide şu aklıma geldi ben ölsem buraya ölüm haberimi kimse yazmaz::saad::

büyük geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın sıkma canını

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask tamam ama bence bir bot birde mont birde eldiven scooter kullanıyosun dimi sanırım öle ama gerçekten çok gerekli şeyler ellerin yere ne kadar sürtündü demi motor bacağının üstünede düşşebilirdi montda bi işe yarar heralde ya durup dururken yapmamışlardır heralde :p ama içinde çelik koruma olan bir mot daha ii bence

sağolun arkadaşlar allah kimseye kaza bela vermesin

geçmiş olsun arkadaşım...ucuz atlatmışsın...her ne olursa olsun(geçiş üstünlüğü falan vs.) ana yolda bile olsanız yinede sağdan soldan gelen öküzlere mümkün olduğunca yol verin arkadaşlar...henüz bu taş kafalara motor kültürünü aktaramadık...bikaç sene daha sabredicez malesef...:pale:

Valla keşke aynı fikirde olabilseydim Seninle. Dünya'da en çok trafik kazası yapan 1. ülkeyiz. 20 yıldır da bu böyle. Ben düzeleceğini inan hiç sanmıyorum..!

Geçmiş olsun,karşımızdakinden daha fazla bizim dikkatli olmamız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar