- Motosikleti
- STRS 765
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Sinirim bozuldu
Arabayı kullanan hıyar kornaya asılacağına sağa kırsa belki temas olmayacak
Çok geçmiş olsun yağmurlu havalarda hiç sevmim motor sürmesini adam geldi direk çarptı yav allahtan fazla hızlı değildi suç sanki biraz araçta gibi,
çok geçmiş olsun, benzer durumda ben de aynı hareket edebilirdim gibi geldi. İzlerken solundaki araba da çıktı olsa rahatlığı oldu çünkü. Sana çarpmasa ona girecekmiş zaten o gelişle
En büyük kazan bu olsun
Gecmis olsun insallah kirik vs yoktur.
Yalniz kazada cok temel bir hata yapmissin. Bakmadan bodoslama girdin yola.
Neyse Allah beterinden korusun. tekrar gecmis olsun
Geçmiş olsun Fatih.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
Bu arada, an itibariyle forumdaki ilk üç başlık:
Kaza yaptım
Ceza yedim
Yolda kaldım
Hocam öyle demeyin,büyük şehirde doğup büyüdüm diye mi bilmiyorum da işim gereği 10 ay kaştayım,2 ay istanbul’da,İstanbula gelmeyi iple çekiyorum o 10 ay bu trafiği bile özlüyor insan bir süre sonra.
kibar insanlara sert davrandıktan sonra ben çok üzülüyorum, kızgınlığım tamamen geçti benim. ettiğim ufak zarar hiç önemli değil... arkadaşın araçta 35 bin lira masraf var, muhtemelen benim sigortadan o karşılanır ve kaza videosunu da saklarız... araç satışında ufak kaza diye pek değer kaybı da olmaz.
ama şu yaşlılar varya onlara ateş püskürüyorum, gram acımım yok gram üzülmem yok onlara karşı... bize kötü bir ülke ve kötü bir dünya bıraktılar ve birde bizi hor görüyorlar ve bize hiç bir şeyi layık görmüyorlar...
kalbi güzel olan çok kral insanlarda var ama genel olarak yaşlı kesime karşı ön yargım oluştu, kötü insanlar.
.... şurada 3. dünya savaşına ne kalmış, kim bilir başımıza neler gelecek. bir birimizi kırmamak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
o trafik sana terapi gibi mi geliyoriyiymiş. kanka sen terapi göreceksin diye ben bunalıma giriyorum. işe geç kalıyorum sonra böyle kazalar oluyor bak.
Valla bende İstanbuldan Bursaya taşındım. Trafikteki herkes mi mal olur araba sürmeyi bilmez. Leş bir trafik akışı var. İstanbulun trafiğinin bile gözünü seveyim....
Valla bende İstanbuldan Bursaya taşındım. Trafikteki herkes mi mal olur araba sürmeyi bilmez. Leş bir trafik akışı var. İstanbulun trafiğinin bile gözünü seveyim....
İstanbul bu konuda oturmuş bir kültür var, Bursa coğrafik olabilecek en güzel yerlerden biridir ama maalesef kültür ve medeniyet İstanbul’un çok çok gerisinde. Bursa’da insanlar Nilüfer ilçesini lüks bilirler ama İstanbul’u gören ve İstanbul’u yaşayan için tırttır. Ama sakinlik konusunda yaşadığım semti hiç bir ile ve ilçeye değişmem o ayrı konu.