Geçmiş olsun, sizde birşey olmaması sevindirici.
Umarım bidaha yaşamazsınız.
Umarım bidaha yaşamazsınız.
Arabayı görünce frene asıldım ama durmadı hızlıydım çok şükür adam arkada olsa Onuda biçilen allah korudu
Abi bende mont kask dışında birde eldivenler vardı çok adi eldivenlerdi ben 140 km ile taşa çarptım scooter ile....
140 km..... aklım g... girdi böyle bütün çocukluğum anılarım hayallerim gözlerimin önünde felç olduğumu sakatlandığımı felan gördüm gök gürlüyor taklalar atıyordum senin elin incindi ben götümün üstüne düştüm hiçbirşey olmadan yerden kalktım
Abs de var dimi bunlarda bide. Ona rağmen duramaman gerçekten çok enterasan. Ama kaza işte akıl sır ermiyor isterse ne olursa olsun...
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız. Hatta bedava.
Motosiklet için üzülüyorsanız da üzülmeyin, içten söylüyorum. İnsana birşey olmadı ya gerisi hikaye.
İyileşince daha iyisini alır daha dikkatli kullanırsınız. Herşey tecrübe, tekrar geçmiş olsun.
Öyle olmuyo işte
Duran arabaya 100 le falan girdim iyiyim sağ bileğim eldivende bilek katlama koruyucusu olmadığından incindi dizim dizlik olmasına rağmen incindi vurdum durdum düşmedim