kaza yaptım

valla geçmiş olsun bugün bende motorumla kaza yaptım yaklaşık 40 km ile giderken bir çukurun gazabına uğradım artık refleks mi bilmiyorum ama motoru bırakmadan beraber düştük arkadaki araç az kalsın eziyordu beni hafif sıyrıklarla atlattım kazayı iyi ki kaskım vardı

Oluyor böyle şeyler bende kendi mahallemde çalışma denemelerimde yokuş yukarı kaptırmış bi araba ile köşe basında kafa kafaya geldim ama neyseki ona çarpmadan sadece motoru düşürerek ve kendimde tabii düşerek olayı kurtardım. Olan sadece eldivenime oldu. Motordanda biraz sıvı aktı ama nereden olduğunu bulamadım:( Geçmiş olsun en kötü kazan bu kadarla sınırlı oldun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun arkadaşlar bence herkes bir eğitim yapması şart 200-300ytl
gibi bir masrafı var ama engelden nekadar rahat kurtarırdın en azından
öğrenmiş olurdun.bir düşme hem kendinize hemde motora büyük zararlar
verebilir alah korusun:pale:

Geçmiş olsun.Kasko felan yok muydu?
Tutanak da tutulmadı heralde.Herkes kendi hasarını mı karşılıyor?
Ben de trafikte oldukça defansifim ama kapalı alana çıkınca tuhaf şeyler denemeye başlıyorum ve kaçınılmaz son,kaza.
Kıvırmacayı 25-30 km üstü hızlarda frenlemenin yetmiceği durumlarda frene dokunmadan yapacaksın.Sola kaçacaksan gidonu önce sola it sola gitsin sonra sağa it rotana gir.Bunu Donald amca gayet güzel anlatıyor.Sitede de var.Bakınız;Köşe yazıları kısmı Motosiklet Teorisi

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

alt tarafı bi parça saygı istiyoruz ama göstericek insan nerdeeeeeee???
geçmiş olsun kardeşim gerçekten üzüldüm.. :pale:

Egitim şart derler ya bencede.Hondanın güvenli sürüş2 egitimini aldım geçen sene inan çok faydasını gördüm her türlü kıvırmalar (motor ne olursa olsun)yapılabilinir.Motorunla bütünleşebilmen önemli...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun birader
bugün baya kaza yapan var forumda dikkatli olalım arkadaşlar etrafta baya balta kazma şerefsiz var aman yani

geçmiş olsun benimde motoru ilk aldıgım gün daha alışamadan yolun kenarında ilerlerken nerden geldiğini göremediğim bir minübüs aniden önüme kırdı ben o can havliyle arka frene asılmışım 25-30 km hızda nasıl arka lastik öttüki çevredekiler bana bakmaya başladı.. Adamın sayesinde motora binmek bir yana daha alışamadan arabanın altında kalıyordum. Adamın tek dediği çevredeki insanların gözleri üzerinde oldugundan mıdır bilmem arkadaş kusura bakma ben hatalıydım dedi..bukadar...Hatalı oldugunu kabullenmek kazayı olmasını engellemiyor...

geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın, lütfen dikkat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar