kaza yaptım

Pazar günü yeni motoruma alışmak için akatlar spor kompleksinin altındaki boş yolda sürerken,bir (ne desem az) aklı kıt bir şöförün gazabına uğradım.Ben yaklaşık 25 m sol arkasında olmama rağmen yolun karşı tarafına park etmek için 'u' dönüşü yapmak gibi bir dangalaklık yaptı.Kurtarmak için tecrübemin elverdiğince kaçmaya çalıştım ama malesef ön kısmına çarptım.:pr: 3 m kadar uçtuktan sonra yere düştüm.Kask,mont ve dizliğin sayesinde fazla hasar almadan sadece dirseğimde bir şişikle atlattım.Ama motor şuanda serviste.Araba ise hareket etmez durumda
O adamı ellerimle boğmak istedim o an ve şimdi de aklımda o var.Umarım böyle şeyler kimsenin başına gelmez.paylaşmak istedim sadece.Herkese kazasız belasız günler.:farao:

dostum,geçmiş olsun korumanın faydasını görmüşsün,umarım birdaha başka bir arkadaşmızda olmaz,tüm motorize camiamızı kazadan koru yarabbim:rendeer:

geçmiş olsun.. boğarken haber ver... böyle dikkatsiz 4 teker kullanıcılarının hesabını görmek lazım.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman aman, allah beterinden saklasın

Herkese çok teşekkürler.Ama Borusan'da ismine uygun servis hizmeti sunuyor.Boru gibi:queen:

Birde şu kıvırtma denilen olayı bana cok ayrıntılı bir şekilde anlatabilecek bir arkadaş var mı?Bu kazada beni kurtarabilecek tek hareket oydu.Tecrübeyle doğru orantılı olduğunu biliyorum ama gerekiyor.Birde r80 gs gibi büyük bir motorla yapılması ne derece mümkün

Son düzenleme:
dostum motorla kaza yaptınmı her türlü suçlusun çünkü zararı motorlu görüyor hep kaçmak dikkatli olmak bize düşüyor geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar