BURÇAK DÜŞTÜN MÜ KIZ?

BENDE GEÇEN HAFTA İŞYERİNE KADAR GELDİM..GAZDAN ELİMİ ÇEKTİĞİMİ SANMIŞTIM FAKAT ÇEKMEMİŞİM..HEM GAZ HEM FREN YAPINCA MOTOR RODEO BOĞASI GİBİ DURDU KALKTI BENDE DÜŞTÜM KASK KAFAMDAYDI ÖNEMLİ BİŞEY YOK AMA ASFALT PEKTE LEZZETLİ BİŞEY DEĞİL...
Düştüm vallaha çok kötü,motorun önü haşat oldu. Aynen işte altımdan fırladı gitti anlamadım bile ya :salut:
ben de ilk motora bindiğimde köyde dedemin cup motoruyla buğday çuvallarına vurduydum kafayı değiştirdiler bi de ayna ve yuvaları kullanılmaz hale gelmişti geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Buğday çuvalı iyimiş ben kafamı cama vurdum cam kırıldı olduğu gibi :mrgreen:
Büyük geçmiş olsun.
Ön amortisörler falan mı yamuldu, ön lastikle göstergeler arasında bayağa mesafe var :/
Yandan zaten müdahale olamaz gidon falan oraya darbeyi yaklaştırmaz ki :/
Bi viraj dönüşünde okadar parçanın kırılması ve sana hiçbişey olmaması resmen mucize.
Allah korumuş, gerisi hallolur bozma moralini :cat:
Hal olur değil mi? :mrgreen: resim yükleyeceğim şimdi daha iyi anlaşılsın diye. Teşekkür ederim :wiinkk:
camurluk,gosterge,ayna bu 3 u sase dmktr bktr onada yamulduysa hayır gelmez.gecms olsun
Tam olarak ne oldugunu bılemıyorum ben sadece gördüğüm yamulmaları söyledim :sunny: Şimdi resmini koyacagım o zaman daha ıyı anlaşılır. Teşekkür ederim.
geçmiş olsun,dikkat etmek gerek..
Teşekkürler.Deneyimsiz birisi olarak ucuz atlattım yine bende yamulabilirdim :mrgreen:
ilk yapacağın fiyat almak parçalar ne tutar ne kadar işcilik farklı yerlere ben bu (kırılan)parçaları getirsem kaça değiştirirsin diye sor vede en ucuz parça rialli de var
geçmiş olsun motora binipte düşmeyen olmaz sadece henüz düşmemiş vardır o da ilerleyen zamanlarda düşer
Off kısaca koşuşturmaca diyorsun öyle mi? Şeytan dürttü sanki beni

l: Anlaşılan epey yorulacağım

ale: teşekkürler.
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Bahsettiğiniz parçalar kullanılamaz haldeyse 150-200 tl masrafınız olabilir..
Çok teşekkürler. 400 tl birikimim var şu an sanırım yapmam gereken servisten tam bir fiyat almak :wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
http://imageshack.us/photo/my-images/824/20120909193705.jpg/
Aynen böyle şu an motor. Aynalar kullanım dışı. Hız km göstergesi kullanım dışı birde ön far.
Çamurluk sallanıyor.
ve söylemeyi unuttugum bır sey daha.
Yere biraz da benzin dökülmüştü :sunny: