Kaza Yaptım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 hafta önce 2.el bir motor almıştım,ehliyet için kursa gidiyorum nereden aklıma estiyse deneme yapmak istedim ve olanlar oldu fazla gazdan dolayı dönerken motoru duvara çarptım.
150 mr motorun ön çamurlugu sallanıyor,ön farı kırık,aynalar yamulup kırıldı tamamiyle kullanılmaz halde aynalar ve son olarak gösterge paneli oldugu gibi kırılıp öne doğru yamuldu.
O derece ki anahtarı bile zor çıkartabildim. Şimdi motoru servise götürmek dışında yapmam gereken bir şey var mı? herhangi bir tutanak doldurmak vs. gibi?
Bir de aşağı yukarı ne gibi bir fiyat çıkar bana ? Şimdiden teşekkürler.

motoru bilmiyorumda canın sağ ise şükret. Çok geçmiş olsun. Biraz daha dikkat. Sen sağlamsın değilmi?

motoru bilmiyorumda canın sağ ise şükret. Çok geçmiş olsun. Biraz daha dikkat. Sen sağlamsın değilmi?

Teşekkür ederim.Benim bir kaç şişlik ve sıyrık dışında bir şeyim yok ama motoruma üzülüyorum :salut:

c90

Ah Kiraz geçmiş olsun
Yapabileceğin tek şey parayı bastırıp tamir ettirmek
inşallah sende bir şey yoktur::gazla::

Cana geleceğine mala gelsin boşver. Geçmiş olsun motora da üzüldüm :pale:

Ah Kiraz geçmiş olsun
Yapabileceğin tek şey parayı bastırıp tamir ettirmek
inşallah sende bir şey yoktur::gazla::

Sağol. Parayı bastırıyım da ne kadar bastırmam gerekli ki ona göre birikim yapmam lazım :mrgreen:

Cana geleceğine mala gelsin boşver. Geçmiş olsun motora da üzüldüm :pale:

Doğu diyorsun,her şey hal olur ne de olsa... bende çok üzgünüm şu an :salut:

BURÇAK DÜŞTÜN MÜ KIZ? :):):)
BENDE GEÇEN HAFTA İŞYERİNE KADAR GELDİM..GAZDAN ELİMİ ÇEKTİĞİMİ SANMIŞTIM FAKAT ÇEKMEMİŞİM..HEM GAZ HEM FREN YAPINCA MOTOR RODEO BOĞASI GİBİ DURDU KALKTI BENDE DÜŞTÜM KASK KAFAMDAYDI ÖNEMLİ BİŞEY YOK AMA ASFALT PEKTE LEZZETLİ BİŞEY DEĞİL...

ben de ilk motora bindiğimde köyde dedemin cup motoruyla buğday çuvallarına vurduydum kafayı değiştirdiler bi de ayna ve yuvaları kullanılmaz hale gelmişti geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun.

Ön amortisörler falan mı yamuldu, ön lastikle göstergeler arasında bayağa mesafe var :/

Yandan zaten müdahale olamaz gidon falan oraya darbeyi yaklaştırmaz ki :/

Bi viraj dönüşünde okadar parçanın kırılması ve sana hiçbişey olmaması resmen mucize.

Allah korumuş, gerisi hallolur bozma moralini :cat:

camurluk,gosterge,ayna bu 3 u sase dmktr bktr onada yamulduysa hayır gelmez.gecms olsun

ilk yapacağın fiyat almak parçalar ne tutar ne kadar işcilik farklı yerlere ben bu (kırılan)parçaları getirsem kaça değiştirirsin diye sor vede en ucuz parça rialli de var

geçmiş olsun motora binipte düşmeyen olmaz sadece henüz düşmemiş vardır o da ilerleyen zamanlarda düşer

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Bahsettiğiniz parçalar kullanılamaz haldeyse 150-200 tl masrafınız olabilir..

BURÇAK DÜŞTÜN MÜ KIZ? :):):)
BENDE GEÇEN HAFTA İŞYERİNE KADAR GELDİM..GAZDAN ELİMİ ÇEKTİĞİMİ SANMIŞTIM FAKAT ÇEKMEMİŞİM..HEM GAZ HEM FREN YAPINCA MOTOR RODEO BOĞASI GİBİ DURDU KALKTI BENDE DÜŞTÜM KASK KAFAMDAYDI ÖNEMLİ BİŞEY YOK AMA ASFALT PEKTE LEZZETLİ BİŞEY DEĞİL...

Düştüm vallaha çok kötü,motorun önü haşat oldu. Aynen işte altımdan fırladı gitti anlamadım bile ya :salut:

ben de ilk motora bindiğimde köyde dedemin cup motoruyla buğday çuvallarına vurduydum kafayı değiştirdiler bi de ayna ve yuvaları kullanılmaz hale gelmişti geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Buğday çuvalı iyimiş ben kafamı cama vurdum cam kırıldı olduğu gibi :mrgreen:

Büyük geçmiş olsun.

Ön amortisörler falan mı yamuldu, ön lastikle göstergeler arasında bayağa mesafe var :/

Yandan zaten müdahale olamaz gidon falan oraya darbeyi yaklaştırmaz ki :/

Bi viraj dönüşünde okadar parçanın kırılması ve sana hiçbişey olmaması resmen mucize.

Allah korumuş, gerisi hallolur bozma moralini :cat:

Hal olur değil mi? :mrgreen: resim yükleyeceğim şimdi daha iyi anlaşılsın diye. Teşekkür ederim :wiinkk:

camurluk,gosterge,ayna bu 3 u sase dmktr bktr onada yamulduysa hayır gelmez.gecms olsun

Tam olarak ne oldugunu bılemıyorum ben sadece gördüğüm yamulmaları söyledim :sunny: Şimdi resmini koyacagım o zaman daha ıyı anlaşılır. Teşekkür ederim.

geçmiş olsun,dikkat etmek gerek..

Teşekkürler.Deneyimsiz birisi olarak ucuz atlattım yine bende yamulabilirdim :mrgreen:

ilk yapacağın fiyat almak parçalar ne tutar ne kadar işcilik farklı yerlere ben bu (kırılan)parçaları getirsem kaça değiştirirsin diye sor vede en ucuz parça rialli de var

geçmiş olsun motora binipte düşmeyen olmaz sadece henüz düşmemiş vardır o da ilerleyen zamanlarda düşer

Off kısaca koşuşturmaca diyorsun öyle mi? Şeytan dürttü sanki beni :pl: Anlaşılan epey yorulacağım :pale: teşekkürler.

Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Bahsettiğiniz parçalar kullanılamaz haldeyse 150-200 tl masrafınız olabilir..

Çok teşekkürler. 400 tl birikimim var şu an sanırım yapmam gereken servisten tam bir fiyat almak :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

http://imageshack.us/photo/my-images/824/20120909193705.jpg/

Aynen böyle şu an motor. Aynalar kullanım dışı. Hız km göstergesi kullanım dışı birde ön far.
Çamurluk sallanıyor.

ve söylemeyi unuttugum bır sey daha.
Yere biraz da benzin dökülmüştü :sunny:

c90

Kiraz kusura bakma ve yanlış anlama senden yaşça baya büyüğüm
fakat seni tanımak isterim
zıpır bir kız çocuğu varya sabah akşam oğlan çocuğu döver
kızdan çok erkek çocuğu gibidir seni hep öyle hayal ediyorum
tekrar geçmiş olsun::gazla::

Kiraz kusura bakma ve yanlış anlama senden yaşça baya büyüğüm
fakat seni tanımak isterim
zıpır bir kız çocuğu varya sabah akşam oğlan çocuğu döver
kızdan çok erkek çocuğu gibidir seni hep öyle hayal ediyorum
tekrar geçmiş olsun::gazla::

Aynen öyleyim haha çocukken daha fenaydım yaş aldıkça yaramazlıklar da gitti haliyle. (çocuk dövmekten bahsediyorum ) :mrgreen:

ama ama ama motorum yamuldu çok dertliyim şu an :salut:

c90

senin adına bende üzüldüm
yakın olsaydın işçiliği asgaride tutardık
fakat balikesir uzak sayılır::gazla::

öncelikle geçmişş olsun,

http://www.mondialyp.com/?part=yedekparcalar

bu linktenden parçalarını bulabilir ve fiyatlarını öğrenebilirsin. Ama bu fiyatlar ek olrak tamircin kar koyar üzerine kar oranıda ortalama %18 dir.

Verdiğiniz siteden baktım ama bu gösterge panelinin fiyatını göremedim yaklaşık yarım saat öncesinden bahsediyorum.adı mı değişik ki orada? :silent:
%18 mi! amaninnn iflas bayrağını çekiyorum ben tamamdır. :santa:

Debriyaj ayarını tutturamamışsın gibi fırladığına göre .,

sanırım öyle.Her şey bir anda gerçekleştiği için anlamadım desem yeridir.:jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar