- Konu Yazar
04.09.2011 tarihinde otomobilimle ailecek Sakarya Hendek ilçesinden Akyazı ilçesine yol alırken sağ tarafımdaki aracın sıkıştırması ve çarpması sonucu yoldan çıkıp takla atarak yaralamalı kaza geçirdim olayın şokuyla aracın plakasını alamadım ve resmi hiçbir evrakla ilgilenemedim toparlanmaya fırsat kalmadan ambulans beni ve ailemi hastaneye götürdü bir gün sonra taburcu edildik Allaha şükür birkaç çizik ezik ve çürüklerle olayı atlattık .Hastaneden taburcu olur olmaz bölgedeki Jandarma trafik şubesine kazaya ilişkin ifademiz alındı.İfade verdikten sonra bana vuran araç hakkında şikayetçiyim şeklinde imzalı ifedemde var. Jandarmadan 1 gün sonra otoban polisinin kaza raporunu buradan alabilirsin dendi(bu arada araç kaskolu olduğu için sigorta firmasını kazayla ilgili olup biten hakkında haberdar etmiştik).Ertesi gün kaza raporunu aldığımda şok oldum.Raporda "Akyazı ilçesinden Hendek ilçesine giderken bir anlık dalgınlıktan yolun solundaki refüjlere çarparak kaza gerçekleşmiştir"şeklinde ifade vardı .Bu rapor hem gerçeği yansıtmıyor hemde benim gidiş istikametim hatalı yazılmış.Hal böyle olunca benim sigorta firmasına verdiğim ifadeyle ropordaki ifade çelişti dolayısıyla sigorta firması beni yalancı durumuna düşürdü hasar bedelini ödemeyeceğini söylüyor.
Bu durumda ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.Bu duruma etki edebilecek raporun doğrusunu yazabilmek için Polis tanıdığı olan varmı :salut:
Bu durumda ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.Bu duruma etki edebilecek raporun doğrusunu yazabilmek için Polis tanıdığı olan varmı :salut: