kaza yaptım vuran kactı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun allah korumuş sadaka vermek aklına geldimi???bence ver,verin,verelim...sen gene bostancıda kullanıyosun ben doğma büyüme annem ve babam ist.li beşiktaşta oturuyoruz,ne yazıkki ben çoruma taşındım yeminle söylüyorum burda koyununu satan traktörden inen arabaya binmiş ben senin anlattıklarını herdakka yaşı yorum nerdeyse.harbi söylüyorum refleks bakımından inanılmaz ve (tataku) tekniğim mütiş gelişti...banada dua edin...

Öncelikle Geçmiş olsun. Kazadan Yara almadan kurtulman hepimizi sevindirdi.
Adağın fln varsa kesmessen böyle küçük kazalar çok çok olur. Bir düşün istersen
Not: o kaçan lavukdan bunun acısının cıkması dileklerimizle böyle se.......lere lanet okuyoruz.. Geçmişolsun:rendeer:

herkese tektek tesekkurler sizin gibi motor dostları gecmiş olsun demesi bile bana yettiki telefonum hala susmuyor ve sabahın erken saatinde yatagından fırlayıp gelen isim vermek istemiyorum abilerimede teşekkurler eminim kimi arasam gelirdi saolun iyki varsınız ama inanın bu olaylar yıldırmıyo dahada baglıyo bizi bize tekrar saolun eksik olmayın

geçmiş olsun kardeşim sende bişe olmaması bu kazanın iyi tarafı o vuran şahısın kulakları hep cınlıcak motor görünce

Sorumluluklarından kaçan insan müsveddeleri ne zaman nerede
karşına çıkar bilemezsin, sağlık olsun demekten başka çare yok.

okan kardeşim çok geçmiş olsun Allah korumuş seni

Yine de haline şükret önemli olan candır

ilerde motorun yenisini alabilirsin ama sağlığı satın alamazsın

Allah beterinden saklasın. Umarım o şereften yoksun insan da hakettiğini bulur

onun bunun çocuğu.şerefsiz adi p!ç...kardeşim sende bişy yok allah beterinden saklasın.o adam için burda yazamıycağım şeyler var::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::karma::::shhh::::shhh::

işin acı tarafı ... plakayı alacak bir duyarlı vatandaş da yokmuş sanırım ... :(
uyan vatandaşım uyan . uyudukça sıra sana gelecek.

millet uyudu yaa ben kalkamadım yerde yatıyorum motor ustumde arabaya sıkısmısım millet ah ah vah vah dedi gitti insan bi yardım eder yaa neydik ne olduk dostlar

Çok geçmiş olsun ilahi adalet onun peşini bırakmaz merak etme :cat:

okanim...gecmis olsun....sbh actigin telefonla birlikte tum gnm iptal oldu moral olarak...gelemedigim icin cok uzgunum kardesim....mevkii musait degildi!

okan geçmiş olsun şimdi yasin söyledi.yasinlerdeyim ya aman kardeş kendine dikkat et. o sana çarpan insanlıktan nasibini almamış .....
çok büyük geçmiş olsun.

Ben O Adamın Taha ................... Yapıyım Sonra ...............

Büyük Geçmiş Olsun Sende Bişey Yoksa Gerısını Boşver
Bızım Motor Senın Motorundu Senın Motorun Bızım Motorumuzdur

Okan;
geçmiş olsun, en acısı ne biliyor musunuz arkadaşlar?

Bu arkadaş polise gidip şikayetçi olsa ne olur.

El cevap:

Polis, olayın oluş şekline bakmaz, sonuca bakar.
Arkadaşa çarpan şoför der ki:-"Ben park yerine girmek için sinyal verdim, tam dönüyorum, bu motorlu gelip önce bana sonra da park halindeki diğer araca çarptı."

Aynen böyle olur, olay tecrübemle sabittir.

eğer adam kaçmasa belki haklıydın da adam kaçmış.Polis ne diyicek ha bize gerek yoktu zaten saol kaçtığın için mi dicek?

geçmiş olsun motorda ciddi birşey var mı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar