Kaza Yaptım ve Ön Cam Kırıldı Nereden Bulurum (RESİMLİ)

Geçenlerde motosikletimle ufak bir kaza yaptım, sol arayoldan sağına soluna bakmadan yola fırlayan bi otomobil bana çarptı, arasokaklarda çok temkinli kullandığım ve 40 KM yi geçmediğim için, fren mesafem yeterliydi ve ufak bir hasarla kurtuldum. Araç sürücüsü başta özür bile dilemeden çekip gitmemi istedi, insanlar etrafıma toplandı, kazayı çok kişi gördü, herkes adama bağırmaya başladı, bana da polis çağır dediler, tabii bende normalde polis çağırmam gerekiyordu ama muayene sürem geçmişti, motorumun bağlanmasından tırsıyordum. Adama bedelini ver dedim polis çağırmayım teklif ettim, cuzi bi miktarda anlaştık ve çekildim, kalabalık bana çok kötü baktı ama bilmiyorlardı muayenem yok aracım bağlanabilirdi... Allah korusun daha büyük bi hasar olsaydı muayenem olmadığı için ben suçlu olabilir miydim, bilmiyorum? Kafam baya karıştı.

Birde bilenleriniz varsa yeni ön cam almak istiyorum, biraz şekil bi cam kestirmek-yaptırmak istiyorum, aynısından almak istemiyorum? Sizce nerelerde bulabilirim? Fikri olan var mı?

Allah hepimizi korusun, bilinçsiz sürücülere karşı...

Aşağıdaki resim hasar gören ön camım. Belki yenisi için bi fikriniz vardır, trafikte görüyorum biçok arkadaş değişik çok tarz camlar yaptırmış, merak ediyorum nerede yaptırıyorlar?

GKN

global e sor, yoksa yada pahalıysa kestirebilirsin..
geçmiş olsun..

Saol kardeşim..

Aynısından istemiyorum, hem gereksiz pahalı hem de yeterince güzel durmuyor...

GT250R lerin ön siperlik camını değiştirip siyah yaptıranlar vardı. Onlara bir danış derim. Nerde yaptıklarını öğrenip gidip ustadan bilgi alabilirsin.

GKN

fındıkzadedeymişsin
müsait bi ara sirkeciye gidip, cam ını alıp istediğin gibi kesebilir yada kestirebilirisin:cat:

Oto Sanayi Sitelerinde "stopçu" lar vardır, onlara istediğin koyulukta renk seçip flexiglass cam kestirebilirsin. Bizim arkadaşlar genelde Bostancı Sanayi'de yaptırıyorlardı.

Paşam bende bir tane jinlun için olandan var..
Şuanda da depoda duruyor..İstersen bir resmini çeker buraya asarım..
Sanada uyarsa yollarım dediğin adrese...:wiinkk:

Bak bu modelle aynı...:bounce:
JL250-5_03.jpg

Son düzenleme:
murat kardeşim çok saolasın, ama yukarıdaki cam modeli benim motora pek uyacağını zannetmiyorum, ben hazır almaktan ziyade kendim kestirmek istiyorum, hatta kafamda şekli bile var. Sorun istanbulda bu işi yapan yerleri bilmemek, bostancı sanayi demiş arkadaşlar saolsunlar, oraya da bakıcam ama karşıda oturduğum için ne zaman gidebilirim bilmiyorum. Sirkeci'de ben cam göremedim. Bazı arkadaşlar cruiser motorlarına gerçek cam kestirip uyarlatmışlar, hatta Kappa markalı bile vardı.. İnsanlar neler buluyor yapıyor şaşıyorum. Ben sadece kullanıyorum, ne biçim motorcuyum? :( Etrafımdaki herkeste de araba var, insanın arkadaşları olmalıki bişeyler yapsın,bulsun benimkiler motoru sat diyor, ne tuhaf insanlar yaa... Mt.net te olmasa kiminle konuşçaz!

Muayene süresini geçirmek veya sahip değiştirme hali hariç, özel muayene yaptırılması mecburi olduğu halde yaptırmamak, Sürücülere 52,00 YTL. Peşin 39 YTL 1 Araçlar trafikten men

Gördüğün gibi trafik cezası yazılacak ve aracın trafikten men edilecek.

Diğer taraftan cam için sana en yakın sanayide bulabilirsin. veya yakınındaki tamircilere sormayı denedinmi.

Kolay gelsin

Paşam orjinali hakkında pek bir fikrim yok ama biz geçen
yaz tatilinde İstanbul'a gelmiştik ailemle.. Tabi ben hep motosiklet malzemesi satan yerleri bayağı gezdim..Zeytinburnu'nda Karizma Motor var..Bu arkadaşlar
dışarıdan orjinal yedek parça filan getiriyor...Ben o zamanlar Harley ön siperlik sordum..1 haftada getirebileceklerini söylemişlerdi...İstersen oraya bir baktır..
Zeytinburnunda Hipodromun karşısında..

Bu arada eğer satmaya karar verirsen haberim olsun..:wiinkk:
Kaza içinde geçmiş olsun sana..Fakat eksik evrakdan ötürü ceza alırdın..Arkadaşta yukarıda belirtmiş zaten..

Son düzenleme:
bence kırıldıgı ıı olmus cok cırkın alcagın yada yaptırcagın bundan daha ııdır emınım:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oncelıkle cok gecmısolsun
kasımpasada flash tv nın yanındakı yokustan asagı dogru sallan , soldan ıkıncı sokagın kosesınde goreceksın ... hem ucuz hem cok kalıtelı camlar yapıyolar...

geçmiş olsun kardeşim ,sana şöyle yardımcı olmaya çalışıyım taksimde flash tv binasından sağa aşşağı sallanıyorsun az aşşağıda solköşede flexglascı var yani bu işi yapan bir yer işinin ustası ben yaptırdım bi uğra derim .:cat:

Son düzenleme:
oncelıkle cok gecmısolsun
kasımpasada flash tv nın yanındakı yokustan asagı dogru sallan , soldan ıkıncı sokagın kosesınde goreceksın ... hem ucuz hem cok kalıtelı camlar yapıyolar...
geçmiş olsun kardeşim ,sana şöyle yardımcı olmaya çalışıyım taksimde flash tv binasından sağa aşşağı sallanıyorsun az aşşağıda solköşede flexglascı var yani bu işi yapan bir yer işinin ustası ben yaptırdım bi uğra derim .:cat:
Abi ben bu sözlere hasta oldum...:rendeer:
Sallanmasan gidilmezmii?:queen: :queen: :rendeer:

Hani istanbul trafiğini biliyordun :queen::queen:

Olmaz her yolun gidişi başka gelişi bambaşka buralarda:queen::rendeer:

Yok paşam ben öyle bişey dememiştim..
İstanbul'a sadece geçen sene yazın tatil amaçlı gelmiştik..Tabi ben
genelde motosiklet malzemesi satan yerlerde gezdim..Şu Altın Han'ın olduğu yerdeki ve Hipodromun karşı tarafındaki makinacıları..Karizma Motor var..
Sağolsun tanıştık.Alışveriş yaptık...:cherry:

Abicim ben yatacam artık...Sizlere iyi geceler..Malum yarın görev var sabahtan..:wiinkk:

Son düzenleme:
Hepsine bakma, arkadaşların Flash tv diye tarif ettiği yer burası zaten. Bak bu cam orada yapılmıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar