- Konu Yazar
Geçenlerde motosikletimle ufak bir kaza yaptım, sol arayoldan sağına soluna bakmadan yola fırlayan bi otomobil bana çarptı, arasokaklarda çok temkinli kullandığım ve 40 KM yi geçmediğim için, fren mesafem yeterliydi ve ufak bir hasarla kurtuldum. Araç sürücüsü başta özür bile dilemeden çekip gitmemi istedi, insanlar etrafıma toplandı, kazayı çok kişi gördü, herkes adama bağırmaya başladı, bana da polis çağır dediler, tabii bende normalde polis çağırmam gerekiyordu ama muayene sürem geçmişti, motorumun bağlanmasından tırsıyordum. Adama bedelini ver dedim polis çağırmayım teklif ettim, cuzi bi miktarda anlaştık ve çekildim, kalabalık bana çok kötü baktı ama bilmiyorlardı muayenem yok aracım bağlanabilirdi... Allah korusun daha büyük bi hasar olsaydı muayenem olmadığı için ben suçlu olabilir miydim, bilmiyorum? Kafam baya karıştı.
Birde bilenleriniz varsa yeni ön cam almak istiyorum, biraz şekil bi cam kestirmek-yaptırmak istiyorum, aynısından almak istemiyorum? Sizce nerelerde bulabilirim? Fikri olan var mı?
Allah hepimizi korusun, bilinçsiz sürücülere karşı...
Aşağıdaki resim hasar gören ön camım. Belki yenisi için bi fikriniz vardır, trafikte görüyorum biçok arkadaş değişik çok tarz camlar yaptırmış, merak ediyorum nerede yaptırıyorlar?

Birde bilenleriniz varsa yeni ön cam almak istiyorum, biraz şekil bi cam kestirmek-yaptırmak istiyorum, aynısından almak istemiyorum? Sizce nerelerde bulabilirim? Fikri olan var mı?
Allah hepimizi korusun, bilinçsiz sürücülere karşı...
Aşağıdaki resim hasar gören ön camım. Belki yenisi için bi fikriniz vardır, trafikte görüyorum biçok arkadaş değişik çok tarz camlar yaptırmış, merak ediyorum nerede yaptırıyorlar?