kaza yaptım :( (Nicktir)

Sevgili arkadaşlar bugün bir dikkatsiz araç sürücüsü tarafından ölüme gönderiliyordum.

Bu sabah saat 11:30 civarında çeşme otobanı alt yolda seyir halindeyken önümde 40 km hızla giden anadol kamyoneti sollamaya çalıştığım sırada anadol kamyonetin sol tarafa yanaştığını farkettim ama biraz geç oldu. Dikkatsiz sürücü sol taraftaki tali yola girmek isteyince bende frene bastım ve motosikletim kaymaya başladı dengemi sağlayamadım ve anadol kamyonetin altına yandan çarptım. Üzerimdeki kıyafetlerimin eksiksiz olması beni kuratdı sadece eldiven ve çizmem olmadığı için sol ayağım kırık yok ama durumu iyi değil sol elimin üzeri berbat sağ elim iç dış berbat.

Aman arkadaşlar lütfen kasksız mümkünse montsuz binmeyelim lütfen düşdütümde kaskın vizöründen baktım ve asfalt altımdan kayıp gidiyordu. Lütfen arkadaşlar dikkat dikkat ve kask...

çok geçmiş olsun sen nekadar çok dikkat etsende karşındaaki dikkatsiz oldumu hiçbir önemi yok

En iyi motorcu şansını,kendisi dışındaki etkenlere emanet etmeyendir.

Geçmiş olsun:rendeer: cebinizi bayağı bir kabarık gördüm,güle güle harcayın.

Not : Bakalım bu edindiğiniz tecrübe sizi ne kadar zenginleştirecek.

Size tecrübe zenginliği diliyorum.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun ......................

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok buyuk gecmıs olsun abıcım................................

büyük geçmiş olsun.
korumaların önemi gösteren yaşanmış bir olay daha... umarım bukadar yazılan çizilen ve yaşanılanlardan sonra korumasız sürücüleri görmeyiz...

Sanırım hata biraz da sende. Öncelikle sollamaya başlarken önümüzdeki aracın tam dibine girmememiz gerekiyor. Takip mesafesinin 1/3'ü kadar yanaştıktan sonra solumuzu kontrol edip başlamalıyız sollamaya.

Ancak daha da ilginci, anayol-tali yol kesişimlerinde zaten sollama yapmak yasaktır. Muhtemelen yerdeki yol çizgileri de düz çizgi halini almıştır o mevkide.

Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun. Kask Hayat Kurtarır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar