kaza yaptım :( (Nicktir)

geçmiş olsun
doktora gittin mi bilmiyorum ama ayağını bir ortopediste göstermeni tavsiye ederim.
geçen cumartesi düşmem neticesinde benimde sağ bileğim sakatlandı, gece röntgen çektirdim kırık yoktu fakat uzman doktor da yoktu, 2 gün sekerek yürüdüm, daha sonra pazartesi günü ortopedist muayene ettikten sonra alçıya aldı... (bağlar zedelenmiş)
ihmal etmemeni tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Gene iyi atlatmışsın.

Prometheus'un dediği gibi yoldaki çizgiler boş yere düz yapılmıyordur, o çizgiye rağmen sollama yapılırsa risk çok artar.

Geçmiş olsun dün benide birisi sıkıştırdı ama cezasını buldu jant kapagı kırıldı bende bişey yok

Geçmiş olsun dostum bende boyle bı kaza yapmıstım bu arabalar ne zaman onumuze kırmayı bırakcak :(

geçmiş olsun,herşeyden önce koruma,neden çünkü hayat kurtarır.
bende bugun saat 13,30 gibi kadiköy carrefuarın a gelemeden 150 metre yan yolda kros motosiklet önde duran otobüsün altına girdi adamda sol tarafa düştü bende ana yolda oldugum içi duramadım amam arkadaş gerçekten kötü düşmüş , yerde yatıyordu,durmak istedim ama durana kadar sapagı geçtim,bi kamyon kullanıyorum agırdı,ama arkadaşda plaka da yoktu sinyal felen hiç bişey bi kask vardı o da yerde yatarken görmedim çıkmış olmalı,
neyse allah kimseye kaza bela vermesin...

arkadaş geçmiş olsun. sadece motor değil araba kullanırken de çok karşılaşılan bi durum bu.
sollayacağın arbayı uyarmakta (korna,sellektör) çok fayda var.

böyle birşeyi bir daha yaşamazsın inşallah :)

arkadaşlar teşekkür ederim ama sollama yaptığım yerde çizgiler kesik çizgiliydi
ben kamyonetin arka kasa hizasında iken kamyonet sola kırdı yapacak pek fazla bişeyim kalmamıştı frene bastım motosiklet kaydı ve kamyonetin altına girdim. Şuda varki trafik polisi hatayı 8/8 kamyonet sürücüsüne verdi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun hocam... :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar teşekkür ederim ama sollama yaptığım yerde çizgiler kesik çizgiliydi
ben kamyonetin arka kasa hizasında iken kamyonet sola kırdı yapacak pek fazla bişeyim kalmamıştı frene bastım motosiklet kaydı ve kamyonetin altına girdim. Şuda varki trafik polisi hatayı 8/8 kamyonet sürücüsüne verdi..

çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın

Geçmiş olsun dostum, umarım kaskın bir faha yere değmez..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun arkadaşım

cok gecmis olsun yaaa cok sinir oluom şu motorlari adam yerine almayan suruculere::ranntign

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar