kaza yaptım motor pert

Çok geçmiş olsun.
Kaskın daha iyisini ve yanında mümkünse motor çizmesi falan da(veya dizlik, korumalı mont ...vs) alın. Olmayan ekipmanlarınızdan birini alın kendinize ceza olarak işte. İyi ki kaskınız varmış da hayatınız kurtulmuş çok şükür, Allah göstermesin başka bir kaza durumunda daha hazırlıklı olursunuz. Ekipmanlar sizin kadar önemli, onlar olmadan siz de yoksunuz çoğu durumda çünkü.:bounce:

Tekrar geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin, şükredin durumunuza.:cat:

Çok büyük geçmiş olsun Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış.

kazasız sürüşler..

Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, Allah acilinden şifalar versin

Geçmiş olsun. Ucuz kurtulmuşsun. Motor önemli değil, bir şekilde kolay veya zor yaptırılır veya yenisi alınır . Sana birşey olmaması sevindirici.

Sigorta karşı tarafı öder o konuda canınız sıkılmasın. Geçmiş olsun. Gerçekten bakıp da görmediyseniz araç aşırı hızlı gelmiş, hatta soldan makas atarak bir anda sizin şeridinize girmiş dahi olabilir. Belki de siz suçlu değilsinizdir. Mobesenin peşini bırakmayın.

http://i.hizliresim.com/9pWkLo.png
kazanın resmi bu adam kendi yolundan gidiyor ben tali yoldan cıktım ve motorun burnunu cıkarmamla carpması bir oldu yani durup baktıgım halde o arabayı göremedim %100 suc bende diye düsünüyorum

soa

Hocam geçmiş olsun allah beterinden korusun. Size bişi olmaması sevindirici giden motosiklet olsun. ama farkındalık konusunda ibretlik bir konu olmuş. Allah bir daha yaşatmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar