Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Kaza goruntuleri burada maalesef yolun virajli yerinde duran minibus yuzunden aracin cikisini hic gormedim karsidan gelen araci gorup frenleyince manevrada yapamadim ( kafam dalgindi motoru yarin satacaktim yeni motor bakmaya gittiydim onu dusunuyordum)bu kazada haksiz taraf kim tutanak tuttuk ekliyecegim birazdan

Geçmiş olsun birader , bence bir iki hafta motosiklete binme konsantrasyonun çok düşmüş , kendini toparlaman lazım herkesin dönem dönem yaşayabileceği durumlar..

kazada da seni hatalı buldum , araç yola çıkmış durmuş , duran araca gelip çarpmışsın gibi görünüyor , hızlıda değilsin durabilir veya slalomla kıvırabilirdin ama bunları yapmak için kafan yolda olmalı..

Geçmiş olsun birader , bence bir iki hafta motosiklete binme konsantrasyonun çok düşmüş , kendini toparlaman lazım herkesin dönem dönem yaşayabileceği durumlar..

kazada da seni hatalı buldum , araç yola çıkmış durmuş , duran araca gelip çarpmışsın gibi görünüyor , hızlıda değilsin durabilir veya slalomla kıvırabilirdin ama bunları yapmak için kafan yolda olmalı..
O gün exstra stressli ve aklimin baska yerde oldugu bi gundu sizce sigorta sirketi kime hata verir ben hakliyim diyemiyorum hiz vardi frenledim karsi bakip gecmek aklimin ucundan gecmedi o anda abs girdi devreye kayinca yavaslayamadimda freni birakip kacabilirdim ama olmadi dediginiz gibi hicbi kurtulus yolunu kullanamadim sizce sonucu ne olur bu kazanin

Kaza goruntuleri burada maalesef yolun virajli yerinde duran minibus yuzunden aracin cikisini hic gormedim karsidan gelen araci gorup frenleyince manevrada yapamadim ( kafam dalgindi motoru yarin satacaktim yeni motor bakmaya gittiydim onu dusunuyordum)bu kazada haksiz taraf kim tutanak tuttuk ekliyecegim birazdan
Kazada tahminen diyorum modunun düşüklüğüne bakmazlar. Video dan kim suçlu anlamak zor. Gittiğin yol ana yol ise araç tali yoldan çıktı diye 25 sen suçlu 75 karşısı olur ama senin gittiğin yol ana yol değilse herhangi bir tabela yoksa yol sağdan gelenin, bu sefer 75 sen suçlu 25 karşısı verilir. Özetle gittiğin yol ana yolsa suç karşının değilse senin.

Videoda çok hızlı görünmüyorsun ama 50 mt öncesini göremiyoruz , trafik sigortası karşı tarafın hasarını karşılar , o kadar dert etme cana geleceğine mala gelsin..

motorda abs olmasa kayıp düşer yerde sürüklenirdin büyük ihtimalle sende ve motorunda hasar daha çok olabilirdi..

bu ne lan böyle kaza mı olur? takla makla bi şey ataydın bari izlediğime değmedi, puanım bu kazaya 1'dir.

Geçmiş olsun, Ben artık herhangi bir kaza durumunda haklıya haksıza bakmıyorum eve sağlam dönmeye bakıyorum.

Bu kazanın haklı tarafını yorumlayabilecek var mı ofisi ikiye böldü :D Çalıştığım yerde de aynı soruyu sordum ortalık karıştı .Videoyu özellikle blurladım plaka görünmemesi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar