- Konu Yazar
O gün exstra stressli ve aklimin baska yerde oldugu bi gundu sizce sigorta sirketi kime hata verir ben hakliyim diyemiyorum hiz vardi frenledim karsi bakip gecmek aklimin ucundan gecmedi o anda abs girdi devreye kayinca yavaslayamadimda freni birakip kacabilirdim ama olmadi dediginiz gibi hicbi kurtulus yolunu kullanamadim sizce sonucu ne olur bu kazaninGeçmiş olsun birader , bence bir iki hafta motosiklete binme konsantrasyonun çok düşmüş , kendini toparlaman lazım herkesin dönem dönem yaşayabileceği durumlar..
kazada da seni hatalı buldum , araç yola çıkmış durmuş , duran araca gelip çarpmışsın gibi görünüyor , hızlıda değilsin durabilir veya slalomla kıvırabilirdin ama bunları yapmak için kafan yolda olmalı..
Kazada tahminen diyorum modunun düşüklüğüne bakmazlar. Video dan kim suçlu anlamak zor. Gittiğin yol ana yol ise araç tali yoldan çıktı diye 25 sen suçlu 75 karşısı olur ama senin gittiğin yol ana yol değilse herhangi bir tabela yoksa yol sağdan gelenin, bu sefer 75 sen suçlu 25 karşısı verilir. Özetle gittiğin yol ana yolsa suç karşının değilse senin.Kaza goruntuleri burada maalesef yolun virajli yerinde duran minibus yuzunden aracin cikisini hic gormedim karsidan gelen araci gorup frenleyince manevrada yapamadim ( kafam dalgindi motoru yarin satacaktim yeni motor bakmaya gittiydim onu dusunuyordum)bu kazada haksiz taraf kim tutanak tuttuk ekliyecegim birazdan
Sigortayi arayip kazanib videosunu falan iletmem lazimmisuçlu karşı taraf.
Hocam bu motorla olmadi maalesef yukseltince sizin icin deneyecegimbu ne lan böyle kaza mı olur? takla makla bi şey ataydın bari izlediğime değmedi, puanım bu kazaya 1'dir.
SİGORTAYA VİDEOYU ATMA. Bİze rezil olduğun yeterSigortayi arayip kazanib videosunu falan iletmem lazimmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tutanak yeterli mi olayin olusuna rezil olmaktan degil hakliysam arabanin masrafi ustume kalmasinSİGORTAYA VİDEOYU ATMA. Bİze rezil olduğun yetersigortaya da rezil olma.
Tutanağı heyet inceleyip karar verecek , hata oranları sms le bildirilir sana , %100 sen suçlu olsan bile senden para çıkmaz dert etme..Tutanak yeterli mi olayin olusuna rezil olmaktan degil hakliysam arabanin masrafi ustume kalmasin
Sen haklisin
Bu kazanın haklı tarafını yorumlayabilecek var mı ofisi ikiye böldüÇalıştığım yerde de aynı soruyu sordum ortalık karıştı .Videoyu özellikle blurladım plaka görünmemesi için