Kaza yaptım... durumum iyi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun dostum bazı şeylere çeki düzen verme vakti gelmiş gibi:rendeer:

gecmiş olsun bundan sonra daha dıkatlı ol ve motora bınmeden bı kac gun dusun nerde ne yapman gerektıgını fılan mantıksal olarak yurut bu ısı

arkadasım gecmiş olsunda ben 50-60 giderken nasıl duramadın onu cozemedim hadi arabaya carpıcaktın yandan gectim diosun yani normalde gtmen gerekenden 4-5mt daha ileri gitmissin bu mesafedede duramadıysan gercekten 50-60 lamı gidiodun yoksa arabayı farkettiginde aranda 1-2 mtremi kalmıstı:silent:

Arkadaşım geçmiş olsun.Geçen günde bana bir minibüs çarptı arkadan.Neyseki bende birşey yok koruma demirine çarptı ve onun farı çatladı içinden su akıyordu:) ama pek önemsemedi neyseki bende hasar yok.Hiç inmeden devam etti yoluna tabi haksız olduğu için devam etti.Sıkma canını hergün bende kaza atlatıyorum.Umarım birgün gerçekleşmez :( :pr: :pale:

Çok geçmiş olsun kardeş, bende ilk motorumla kaza yapmıştım omuzumdaki köprücük kemiği kırılmıştı o anda motordan nefret etmiştim hatta 6 hafta bandajla gezmiştim ama iyleşince yine motor çekti beni kendine üstelik o zamanki motorum cbr 125 ti. Şimdi cbr 600 f aldım, bu böyle bir illet işte bağımlısı yapıyor adamı. İnşallah en kısa zamanda iyleşirsin.

Öncelikle geçmiş olsun. 3 kez kaza geçirilmişse bazı şeyleri gözden geçirme vakti gelmiş bence (hatta bir süre motordan uzak durulmalı)

Kesinlikle katılıyorum... 3. kaza ve ölümden dönme durumu var diyosun..

TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE SENDE BİRŞEY YOK.. Durumun iyi anlaşılan.. COK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.. bence biraz düşün Motosiklet Kullanmak sanattır.Bu sanatı herkes yapamaz.

gecmıs olmus guzel kardesım aman dıkkat edelım. gecen sabahta ıse gıderken feneryolundakı taksı duragın hemen orda taksıcıyı dövuyordum ama tırstı serefsız bır allahın kuluda gelmedı kendı arklarından belkıde onlarda... neyse.sen dua et verılmıs sadakan varmıs belkıee

kardeşim geçmiş olsun aman dikkat havaların muhalefeti var bu sıralar çok dikkatli olmamız lazım ben de dün yolda buzlanma varmış bayır yukarı çıkarken kaydı tepetaklak gidiyordum son anda yırttım neyse ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun...

Geçmiş olsun,motora binmeyeceğim demek sizi kazalardan korumaz.
Kazaya sebep olan ve sizden kaynaklanan sorunları gideremezseniz,yaya iken bile sorun yaşayabilirsiniz.
Dikkat,hem de fazlasıyla dikkat şart.:cat:

Tekrar geçmiş olsun...

Ama söz dinle bu olaydan sonra.. Bekle, yaşını doldur, git ehliyetini al, motorun devrini üstüne al ve sonra binmeye başla motoruna.. Nasıl olsa motor senin, kaçmıyo değil mi???

Ehliyetini ihmal etme.. Yarın bigün allah göstermesin alır şerefsizin biri seni arabanın altına, polis bile çağıramazsın.. İsterse araç ters yöne giripte ezsin seni, hiç bi hak talep edemezsin.. Sağlığını düşünüyorsan önceliğin ehliyet olsun.. Allah tekrarını göstermesin..

geçmiş olsun.bende gecenlerde bir kazaya neden oldum.ama bende o kazanın içinde bulabiliridm kendimi.insanın mooralini bozan durumlar bunlar,haklısın yani.ama artık biraz dikkat etme zamanı gelmiş gibi senin için.(tabi bu hepimiz için geçerli.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle geçmiş olsun. 3 kez kaza geçirilmişse bazı şeyleri gözden geçirme vakti gelmiş bence (hatta bir süre motordan uzak durulmalı)

Bence de.

Demek ki mutlaka bir yerlerde hatta yapıyorsun. Sürüş kişiliğini değiştirmen lazım. Risk alan sürüş yerine daha geç varmayı göze alarak risksiz sürüş yapman lazım. Ama yavaş da sürmek sağlıklı değildir. Genelde trafikten %5-%10 gitmek riski en azından arkadan gelen tehlikeyi düşürebiliyor. Ancak hızlı gideceğim diye de gene risk alacaksın. Ayarı sana kalmış. Bak burada yavaş süren birisine ne oluyor. :
http://www.liveleak.com/view?i=d35_1200137945

Bu videoyu da özellikle gösterdim. Kişisel fikrim, eğer süreceğine inanmıyorsan sakın binme. Kimbilir, belki de sana yukarıdan bir mesaj gelmiş demektir. Yok eğer sürebileceğini zannediyorsan da bazı sürüş özelliklerini kökten değiştirmen lazım.

GEÇMİŞ OLSUN. :)

Geçer geçer merak etme, hepsini unutursun.. Sadece iyice pişene kadar trafik de daha sakin olmak lazım ben öyle düşünüyorum... :)

geçmiş olsun..

ben dikkatimin zayıf olduğunu hissettiğim durumlarda..
atak sürüşten..sakin sürüş moduna geçiyorum..
kendimi bu şekilde tehlikelerden korumaya çalışıyorum..

kazalarının ayrıntılarını en iyi sen bilirsin..
yanlış veya eksik yaptığın ne varsa onların üzerinde çalış..
ama ilk olarak ehliyet ve kendine güven..zorlamayla olmaz bu iş..
içinden gelmeli..içinden geliyorsa da ööle motordan vazgeçme sakın..

kazasız belasız...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar