kaza yaptım :( daha doğrusu yaptırdılar

Kardeş büyük geçmiş olsun. Kendinizde birşey yok ya önemli değil plakasını alıp takikat yaptırsaydın bakalım kimin adına kayıtlı plakası.

geçmiş olsun topram allah beterinden saklasın plakasını almadınmı hıyarın

Kardeş büyük geçmiş olsun. Kendinizde birşey yok ya önemli değil plakasını alıp takikat yaptırsaydın bakalım kimin adına kayıtlı plakası.

keşke ala bilseydim o anda ne yapçamı şaşırdım plakası zaten çok pisti istesemde göremezdim :pale: ama keşke alabilseydim:pr::pr::pr::pr::pr:

bws yerınde iyiki modifiyeli bir şahin yoktu bu kadarıyla kurtulduguna sukretmelısınn....

büyük gecmıs olsun arkadas ıı kı sızde bırsey yok ondan fazlasıyla cıkar merak etme sen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm cidden. ucuz atlatmışsınız şükür ki..

Geçmiş olsun kardeşim. Bundan sonra anneni motorun gerçekten güvenli olduğuna "tekrar" inandırman zor olacak..

Geçmiş olsun kardeşim. Bundan sonra anneni motorun gerçekten güvenli olduğuna "tekrar" inandırman zor olacak..

annem benim hiç bir şekilde suçlu olmadığımı bildiği için o konuda sıkıntı çekmicem zaten allaha şükür ikimizdede birşey yok dua ediyorumki biz hareket halindeyken gelip çarpmadı bide hareket halindeyken çarpmış olsa kesin birimize birşey olmuştu :pr: :pr:

kardeşim annene ve sana çok geçmiş olsun trafik magandaları bunlar ya sağa sola zarar dan başka bişey yok

Çok geçmiş olsun :cat:Her ne kadar kazadan sonra bizde birşey olmayıp motoru hasarlı görünce üzülsekte önemli olanın hayat olduğunu çıkarmamak lazım akıldan.

Gecmis Olsun Hocam, umarım anneniz de iyidir, sağlık da sorun olmasın da. Yakalasanız gercekten iyi olurdu.
Mete_han olsaydI ki Allah kimseye göstermesin kaza bela da, asfalta sürtüp ateşi tekrar keşfederdi adamın yüzünde, bunu yapardı.

cana geleceğine mala gelsin..!
dert etme olan olmuş ama yaptıgı cok ayıp:mad:
hiç değilse insan durup bir bakar özür diler
bunlar yuzunden adımız kötüye çıkıyor aman dikkat....

Cok cok gecmıs olsun sukur etkı sende ve annende bıse yok... O kacan kısının ya ehlıyetı yoktur yada bıselerı eksıktır yada ınsan deıldır ben sadce bunu soyluyorum ...

Geçmiş olsun kardeşim aman annemiz çocuğumuz varken biraz daha dikkat.Gerçi biz ne kadar dikkat etsekte sağda solda dengesizin biri atlayıp geliveriyor.Plakasını alabilseydin keşke.

geçmiş olsun size bişey olmasında olan motora olsun merak etme çözülür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar