kaza yaptım :( daha doğrusu yaptırdılar

çok üzüldüğümü ifade etmek isterim sevgili annemizin ellerinde öperim ne yürekli bir anadır seninle motosikleti paylaşıyor neredeyse yaralanma pahasına bile cesaretle evladına güvenip arkanda oturuyor.
anacım ellerinden öperim çok geçmiş olsun sanada annemizede
o kaçan karakter mahrumu insanada yazıklar olsun binlercekere en azından gelip özür dilese annemizin elini öpse cahillik ettim sizi tehlikeye soktum dese vicdanı rahatlayacak ama şimdi içi nasıl rahat edecek çok merak ediyorum inşallah seni bulur vicdanını rahatlatır yoksa birde annenin ahını alırsa o zaman işi dahada zor yeniden çok geçmiş olsun kardeşim .

Çok geçmiş olsun....En kötü kazan böyle olsun...

Arkada annenin olması kötü olmuş.. Umarım Annende bişey yoktur... :pale:

Geçmiş olsun,
Maalesef bir de böyle it-kopuk tayfası var tabi motosiklet kullanan.. Motorcu zihniyetinden uzak serseriler..

böyle şerefsizlerde var ne yazikki ve onlarla aynı kefeye koyuyor insanlar bizi ahh bi denk gelseler:pr: geçmiş olsun.bişey olmamasına sevindim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın..

Çok büyük geçmiş olsun da kardeşim ben kazayı anlayamadım ya, nası iki arabanın arasına park ediyon, o salak nerden geçiyo kafa basmadı ya :pr:

geçmiş olsun ede ya
bence buyuk kaza atlamışsın geçmi olsun
bunun gibiler var oldukca zan altın da kalıyoruz annenede geçmiş olsun
o terbiyesiz insana benzeyen yaratığı yakalasan da o kişi yinede dağişmeyecektir emin ol size biey olmamış olması büyük şans geçmiş olsun

yaww bahadır yeni gördüm geçmiş olsun kardeşim.sana ve annene bişe olmamasına sevindim,,yaaa biz arabalara şuna buna laf söylemeden,önce kendi içimizdeki canavarları akıllandırmalıyız,arkadaşlar motor pratik kullanım aracı olabilir ama her deliktende hızla geçilmez yaaa

Bu kaza ve hırsızlık olayları gerçekten üzücü ve çok fazla, ne kadar iğrenç bir toplum haline geldik böyle :silent: Büyük geçmiş olsun kardeşim, allah beterinden korusun seni ve tüm camiayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar