Kaza yaptım bi akıl veren olursa sevinirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :( "25 karakter"

gecmis olsun kazayi gören sahit varmiydi,gecen yaz arabam ile kaza yaptim suclu degildim ve mahkemeye kadar gitti bu is ve tam bir yil sonra kazandim ve parami aldim.birakma pesini bence hakkini al.

geçmiş olsun baba canına birşey olmadıya bırak motoru daha akıllanmadınmı ya yeter artık nebuya motor motor motor başka işiniz yokmu sızın allah muhafaza sana birsey olsaydı ailen ne yapardı donniedarko yani hasan türkan benim amcamdı oda buraya üyeydi rahmetli fevatından sonra hepimiz kan ağlıyoruz iyi aksamlar dikkatli olun eyvallah baba.

binmeyinlan şu motorlara ya yeter artık ya

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ciddi bir kaza geçirmişin tabikide hatalıysa peşinden mutlaka git ama Allaha çok sükür sana birşey olmamış korumaların faydası işte buyrun fiyakası bozulcak diye aynasız gezenlere kask takmayanlara örnek olsun yarın öbürgün böle bir kaza geçirirlerse o zaman anlarlar korumaların önemini

Mahkemelik olmak için ya adamın ya da senin alkollü olduğunun tesbiti gerekli, ya da evraklarınız sigortalarınız falan tamam olmamalı:silent:
Geçmiş olsun tekrar.

Ben Adliyede çalışıyorum ve sana Ohaa demekten başka bişey demiyorum, bişey biliyorsan konuş bilmiyorsan susta bari insanları yanlış yönlendirme, Mehkemeler her türlü davaya bakar kardeşim, kabul olur ret edilir orası ayrı, senin bu yazını okuyunca çok sinirlendim, çünkü o kadar yanlış yazmışsın ki kendimi tutamadım.

Kaza yapan arkadaşım önce geçmiş olsun, takip edeceğin iki yol var ya adamla anlaşlak ki o taraftayım, yada mahkemelik,
1- Adamla istediğin paraya anlaşırsan olay kapanır gider,
2- Mahkeme yoluna başvurursan, iş uzar, avukat tutman lazım, mahkeme masrafları, bilirkişi masrafları, ödersin, mahkeme kusur oranlarını tespit eder, ve kaç lira üzerinden dava açmış isen kusur oranlarına göre maddi manevi tazminatını alırsın, ayrıca davanın kabul edilme oranına göre mahkeme masrafları ve bilirkişi ücretlerini de alırsın, uzun sürer biraz uzun sürer ama para alırsın.
Bu arada adamın sana açaca karşı davayada hazırlıklı ol, çünkü sana 8/2 kusur verirlerse, karşı tarafta 8/6 kusurlu olacak, oda cüzzi bir miktar para alabilir,
Mahkeme yolu karşı tarafı korkutur, ve işin her aşamasında mahkemeden davandan feragat edip dönebilirsin, istediğin parayı vermezse mahkeme yoluna git, uzun sürer ama alacağını alırsın.

Ben Adliyede çalışıyorum ve sana Ohaa demekten başka bişey demiyorum, bişey biliyorsan konuş bilmiyorsan susta bari insanları yanlış yönlendirme, Mehkemeler her türlü davaya bakar kardeşim, kabul olur ret edilir orası ayrı, senin bu yazını okuyunca çok sinirlendim, çünkü o kadar yanlış yazmışsın ki kendimi tutamadım.

Kaza yapan arkadaşım önce geçmiş olsun, takip edeceğin iki yol var ya adamla anlaşlak ki o taraftayım, yada mahkemelik,
1- Adamla istediğin paraya anlaşırsan olay kapanır gider,
2- Mahkeme yoluna başvurursan, iş uzar, avukat tutman lazım, mahkeme masrafları, bilirkişi masrafları, ödersin, mahkeme kusur oranlarını tespit eder, ve kaç lira üzerinden dava açmış isen kusur oranlarına göre maddi manevi tazminatını alırsın, ayrıca davanın kabul edilme oranına göre mahkeme masrafları ve bilirkişi ücretlerini de alırsın, uzun sürer biraz uzun sürer ama para alırsın.
Bu arada adamın sana açaca karşı davayada hazırlıklı ol, çünkü sana 8/2 kusur verirlerse, karşı tarafta 8/6 kusurlu olacak, oda cüzzi bir miktar para alabilir,
Mahkeme yolu karşı tarafı korkutur, ve işin her aşamasında mahkemeden davandan feragat edip dönebilirsin, istediğin parayı vermezse mahkeme yoluna git, uzun sürer ama alacağını alırsın.

:cat::cat::cat: Haklısın arkadaşı yanlış yönlendirmemek gerek :bounce:

Bugün ankaradan konyaya giderken 40. kmde filan bi tane tipo birden arayoldan önüme çıktı. Hızımda 75 filandı zaten motorum ramzey 125, arabanın yan kapıdan girdim havada bi kaç takla sonra yere yapıştım, depo delindi filan, hastaneye kaldırdılar. Allahtan montum eldiven dizliğim kaskım vardı, eldiven paramparça, mont olmasına rağmen kollarım yara oldu ama dizlerim de bağlar filan kopmuş hep. röntgen filan derken, bıraktılar beni hastaneden jandarma karakoluna gittik. orda anlaşalım dedi adam 1.5 milyar istedim çünkü motor zaten haşat granaj paramparça gösterge öyle süspansiyonlar eğik, sinyaller, aynalar, depo zaten 2 yandan göçük üstüne depom fuldu 14 lt. üstümdeki malzemeleri saymıyorum bile. adamda dedi ki sen yaptır motoru ben parasını veriyim. şimdi ramzeyin ben bi manifoldunu bulamıyorum o kadar parçayı nerden bulcam kime yaptırcam üstüne adamın yaptığı hata yanına mı kalcak davacı oldum ama babamlar tutturdu anlaşalım diye yarın bi daha gitcem belki anlaşırız diye ama sizce ne yapmalıyım. mahkemeye gitsem ne olur veya ne kadara anlaşıyım?

Zaten o motorun 2. el piyasası 1300-1400 aynısını bende kullandım :) hurdacıya yada motor satan bir yere takasa ver motorunu 300-500 ytlye motoru görmeden bişey diyemem adamdandan 1400-1500 para al gidip aynı model aynı kmde motor al hatta hazır para elindeyken ramzey alma parça yok ama eğer illa yaptırcasm dersen bi sorarım burdaki ustalara onuda buluruz ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilen bilmeyen konuşmuş,bana söz düşmez artık.sen bana özelden ulaş en iyisi

geçmiş olsun baba canına birşey olmadıya bırak motoru daha akıllanmadınmı ya yeter artık nebuya motor motor motor başka işiniz yokmu sızın allah muhafaza sana birsey olsaydı ailen ne yapardı donniedarko yani hasan türkan benim amcamdı oda buraya üyeydi rahmetli fevatından sonra hepimiz kan ağlıyoruz iyi aksamlar dikkatli olun eyvallah baba.

binmeyinlan şu motorlara ya yeter artık ya

oldu abi,bi daha hiç kimse binmez,sana da dolaptan soğuk su göndeririz
kusura kalma bi serserilik filan yaptıysak :pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar