kaza yaptım arkadaşlar

BU seneyide kazayla kapattık...arkdaşlar motorla dolaşıyodum arkdaşımla üniversiteden çıkan öğrencileri gördüm hadi dedim şu kızların karşısında bi teker yapiyim herhalde gazı biraz fazla çekmişm motor altımdan kaçıtı bu arada granajlar maf oldu bi anda motordan soğudum arkadaşlar bana granaj bulabilirmisiniz neyse ücret gnderiyim kuyruk granajı 6 göz kafa granajı ve sol granaj neyse ücreti gönderiyim ben küçük bi araştırma yaptım durum pek iç açıcı deyil ::sos::

yardımlarınızı Bekliyorum
_demon_
manisa motosiklet kulubü derneği

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhahaha geçmiş olsun:rendeer:
kızlara bişey oldumu :p

geçmiş olsun sende bişey yok ona şükret:)ama kız konusuna nedesem bilemiyorum iyi cesaret açık açık söledin:)seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum:cherry:

geçmiş olsun biladerim.. bende bi kere burda kızlar yüzünden düşüyodum:D

Geçmiş olsun :) Hareketi yapsan iyi karizma olacakmış da, şimdi resetlemişsin iyice :p

gereksiz yere karizma yapıcam diye hem kendi hemde etraftakilerin sağlığını tehlikeye atacak hareketler yapmaktan utanmıyor musun?

iyi olmus

geçmiş olsun:rendeer: arkadaş karizmayı bitirmişsin. ama bak bu tek teker olayını iyice ögren ve önümüzdeki hafta o kızların önünde tekrar aynı hareketi yap ama düşme:mrgreen: karizmayı bu şekilde kurtarabilirsin. yok ben bu hareketi yapamam artık diyorsan o sokaktan bile geçme kızların "aa bu geçenlerde tek teker yapmaya çalışırken yere yapışan çocuk "demeleri içten bile degill .:mrgreen:

geçmiş olsun :rendeer:

karizma yerlerde desene :p

sana bişe olmamışya sen ona şükret:)

geçmiş olsun. ne desem.
grenajlar konusunda fikrim yok ama eminim karizma bitti.
ne bilim düştükten sonra yardım felan etmediler mi?yani boşa mı öptün asfaltı:cherry:

geçmiş olsun.:rendeer:

sende bişey yoksa gerisini boşver derim. karizma kurtarmicak ya seni :wiinkk:

valla grenaj konusu benim de pek yardımcı olabileceğim bi konu değil. yardımcı olmayı çok isterdim.

tekrar geçmiş olsun.

Super Moderator
Geçmiş olsun...:rendeer:
Bir ders almış olman umuduyla...:wiinkk:

ÇOK GÜLDÜM YAAAA :queen:

Sana BİrŞey OlmamiŞ Birak Motordada O Kadar Hasar Olsun Önemlİ Olan SaĞliĞin. GeÇmİŞ Olsun

Son düzenleme:

red

hocam gecmiş olsun:rendeer:

hem motorun hemde senin karizmanın grenajı gitmiş:)

kizlari motorlu ta$itlardan etkilenen varliklar olarak görmeye devam ettikçe daha çok grenajlar dağıtırsın :)
kafanın grenajını koru öenmli olan o :)

çok kötü bir durum senin yerinde olmayı kesinlikle istemezdim geçmiş olsun :rendeer: bu arada bu kızlar motorlu taşıtlardan pek fazla etkilenmiyorlar bilgin olsun bütün iş çenede giyimde ve sen de bitiyor boşuna tek teker yapma:cherry: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar