Kaza Yaptık-Kurtulduk Şükürler olsun mutluyum hala yazabiliyorum Sizlere

Buyuk gecmis oldun buna benzer bir hadiseyi bende esimle birlikte 2005 yilinda yasamis ve kaza sonrasinda sizin belirtiginiz kararlari o zaman almistim , sonrasinda daha dikkatli olarak yoluma devam ettim, ama dediginiz gibi kelle koltukta gezmekten hepimiz yorulduk.

tekrar gecmis olsun , bu arada jeep in surucusu hakkinda hic bir bilgi vermedin ? yasal islemler vesayre?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok geçmiş olsun. siz iyisiniz ya, bu yeterli. allah nice uzun yılları sağlık mutluluk içinde birlikte geçirebilmenizi nasip etsin.

geçmiş olsun, gerçektende verilmiş sadakanız varmış Allah kimseye kaza bela vermesin tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun, aslında o sallamayan 4 tekerlekli araç kullanıcılarını motorla 5 dk trafiğin içine sokacaksın o zaman bidaha saygı gösterirler anlarlar cambazlığı. Bursa'da bile bugün şehir merkezinde cambazlık yapmak zorundasın, dolmuşlar, taksiler her yerden yola atlayan yayalar. İstanbul'da sizi düşünemiyorum. Sinir oldun bugün gelirken. Tekrardan geçmiş olsun. Son kazanız olur umarım.

Son düzenleme:
O anki adrenalini düşüne biliyorum bende yaşadım ve umarım tez zamanda eski
sağlığınıza kavuşursunuz adli olarak hakkınızı aramalısınız size bunu yapanı
cezalandırılması için hukuki işlemler umarım işler eşine ve sana çok geçmiş olsun.

sanada eşinede çok geçmiş olsun kardeş, istanbula geçen geldiğimde dediydim burda nasıl sürüyorlar bu motorları kelle koltukta

dostum cok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın :rendeer:
dedigin hatayı hepimiz yapıyoruz gerçekten de tshirt ve sortla motorsiklete binilmeeezzz :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun , Allah beterinden korusun ...

geçmiş olsun hayatta kalma ilkelerine e-5 sağ şeritten gidilmiyecek şeklinde bir madde daha eklersin artık ne kadar yavaşta aksa trafikte bu kadar dengesiz sürücü dolmuş otobüs kamyon ticari araç varken orası en tehlikeli şerit oluyor.

üzüldüm okuyunca sağlığın kıymetini kaza beladan sonra anlıyoruz emin olabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar