Kaza Yaptık-Kurtulduk Şükürler olsun mutluyum hala yazabiliyorum Sizlere

Çok geçmiş olsun.. Bırakacağı tek iz, olaydan alacağımız ders olur inş... Allah beterinden saklasın.

Ben de yazın neredese her gün 1. köprüden geçiyorum. Ne durumda kaldığınızı biraz tahmin edebiliyorum. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.

Hani "verilmiş sadakamız varmış" denir ya onun gibi. Birisine (ya da çocuk esirgeme kurumu gibi bir yere) bütçenizi sarsmayacak bir yardımda bulunmayı düşünür müsünüz?

Geçmiş olsun... Hava sıcakken en fazla terler su kaybedersiniz o yüzden her zaman tam koruma ve tam dikkat!

geçmiş olsun gerçekten allah korumuş, hiç bir motorsiklet sevdalısının başına boyle birşey gelmemesi dileğimle ...

Moderatör
Büyük geçmiş olsun, Jeep sürücüsünü merak ettim ben, dava açacak mısınız?

bende eşimle sürüyorum .. tüylerim ürperdi ..
yazı bu nedenle sevmiyorum kışın üşümemek pahasına ne varsa giyiyoruz.
:pale: yaz gelince tarzan gibi.

İlgi ve Desteğinize teşekkürler

Arkadaşlar İlgi ve desteğinize teşekkür ederim...Motorsikletin farkı da bu işte, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum...;Olay yerinde de motoru kaldıran , kasklarımız toplayan, aracın plakasını yazıp gömlek cebime atan, hocam hastaneye gelelim diye israr eden motorsikletli arkadaşların hepsine buradan gene teşekkür ediyorum.

Motorsikleti dün otoparkta gördüm, arka çanta demirle beraber komple kopmuş, sol tarafta epeyce ezik ve kırıklar mevcut, bugün alıp servise bırakacağım...

Karşı tarafla da telefonla görüştüm... Bugün de yüzyüze görüşeceğim...Sonuçları sizlerle paylaşacağım ...

Herkese Selamlar ve Kolaylıklar

büyük geçmiş olsun abicim. öyle anlatmışsınki tüylerim diken diken oldu
allah korumuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar