arkadaslar gene kötü haberr, ameliyat bugun de ertelendi yarın ya da en gec cuma gunu deniyor ama bu saglık sistemi ve özellikle de devlet hastaneleri saglam adami hasta edecek kapasitede.
dun yunus u acil travmatolojiden ortopedi servisinde bir odaya tasıdık. ameliyattan sonra da kalacagi oda oluyor burasi... ama ne oldu biliyor musunuz, cocugu yanlıslıkla bir karantina hastasinin yanına vermisşler ve tesadüfen farkedildi ve allahtan baska bos yer bulundu ve durum düzeltildi..
neyse..gec olsun güç olmasin diyerek yatıştırıyoruz kendimizi.
kan konusunda yardımcı olan tum arkadaslara tesekkurler, su anda yeterli sayıda donör e ulaşıldı.. ama sorun şu: ameliyat sırasında orada olunmasi gerekiyor, ve ameliyat zamanı devamlı degistigi, bir turlu kesinlesemedigi, tam kesinlesmisken ertelendigi vs icin gelen arkadaslara da baya zorluk oldu.
herkese tekrar tesekkur ediyorum ve yunus un da selamlarını iletiyorum, okuyor devamlı yazılanları hastaneden her ne kadar yanıt veremese de..
bu arada dün gece de beni hastanede ve eve donerken yanlız bırakmayan arkadaslara tesekkur ederim.
sevgiler.