Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

kazanızı paylaşır mıydınız ?

• yooo hiç işim olmaz

Oy: 11 34.4%
  • kazaya bağlı

Oy: 14 43.8%
  • kesinlikle paylaşırdım

Oy: 7 21.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğru cevap verin olm, erkek olun erkekkkk.

ben açmam,

burdaki 10 kişiden en az 6 sı da açmaz diye düşünüyorum.

neden mi ?

imaj.. tabikiiiiii.

mesela gectiğimiz pazar gunu hafif bişeyler yaşandı ama imajım korunmalı safsgsgdbb

burada başlık açıyorsa zaten kaza yapmamıştır. böyle çıtkırıldım kızların hafif bi sarsıntıyla "ayyyhh az daha ölüyordum" demesi gibi kazacık gibi bir şeydir olsa olsa.

ha yaptıysa da neme lazım, sedyede kan revan içindeyken başlık açıyorsa artık orasını bilemem.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir saat içinde 3 kere vurdular, bu sayılır mı?

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Kaza yaptığını paylaşanlar selfie de çekerek paylaşırlar mı acep ? Malum ota boka her şeyi sosyal medyada orada burada paylaşan kesim az değil hani. Aksiyon kamerası takınca kendini kuraldan çok kuralcı olarak gören, trafik polisliğine soyunan arizona kertenkeleleri saymıyorum bile. :D

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Kaza yaptım ve forumda paylaştım. Sebep: Ortalık karışıktı mevzuatlar ve kaza durumu hakkında bilgi aradım.
Hiç de çekinmem. Olan olmuş, can bedende oldukça da ders niteliğinde yeni başlayanlara faydamız olsun. Onlar aynı hataya düşmesin.

Hobi niyetine kaza yapanlara söyleyecek çok şey var ama... :) Ama yani...

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Bence kaza yaptığı an "abi gaza yabdım ama adam sucluydu" diye açmak yerine sonrasında değerlendirme için açılabilir en fazla, yoksa belli olmaz yani :D

Motosikleti
cbf 150
kaza yapma tehlikesi yaşadım, yeni vstroma uzun yolda elim rahat etsindiye gaz kolu aparatı taktım avuçlarım rahat etsin diye. haliyle bileği hafif oynatınca gaz yiyor.

Motoruda bütün ayarları kapalı kullanıyordum, bir an hiç görmediğim bir çukara girdim çıktım lak diye gaz açtı 2. vitesde ve kumlu arazide. göt baş ayrı oynadı tabi daha kötüsü ağaca çıkmaya 2 cm kala durabildim. aranızda olmuyabilirdim çünkü ağacın altı uçurumdu :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
9.Temmuz.2023'te Edirne'de kaza yaptığımda ayrı bir konu açmamıştım ama bir yerlerde, bir konu altında duyurmuştum.

Motosikleti
Honda CBF 250
2 Kazam var buraya üye olduktan sonra. İkisi içinde başlık açmadım. belki birinin ekipman / kask önerisi istediği konuda, böyle bir kazadan aha bunlarla kurtuldum diye anlatmışımdır.

kaza yapma tehlikesi yaşadım, yeni vstroma uzun yolda elim rahat etsindiye gaz kolu aparatı taktım avuçlarım rahat etsin diye. haliyle bileği hafif oynatınca gaz yiyor.

Motoruda bütün ayarları kapalı kullanıyordum, bir an hiç görmediğim bir çukara girdim çıktım lak diye gaz açtı 2. vitesde ve kumlu arazide. göt baş ayrı oynadı tabi daha kötüsü ağaca çıkmaya 2 cm kala durabildim. aranızda olmuyabilirdim çünkü ağacın altı uçurumdu :)
.
agaca bakarsan agaca gidersin.
sana ileri sürüş eğitimi oneriyorum ddsgsa

şaka bi yana kamyomcu lutfen dikkat. ama diyelim agaca vurdun motorun on taraf hasar aldı.

gelip burda anlatmazdın di mi ?

ben utanırım lan gaz acıldı agaca vurdum bileğim zedelendi motor uf oldu falan demeye.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
gelip burda anlatmazdın di mi ?

ben utanırım lan gaz acıldı agaca vurdum bileğim zedelendi motor uf oldu falan demeye.

Utanılacak ne var ki? Böyle şeylerden utanmak biraz çocukça kapris olmuyor mu? böyle komplekslerim yok çok şükür o kadar takılıyorum böyle saçma konulara.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şaka bir yana "Viraj alırken motor kırıldı, ikiye bölündü, Daytona'ya götürdüm adamlar birleştiremedi, sadece yağını değiştirdiler" diye konu açsam ne matrak olur hee

Utanılacak ne var ki? Böyle şeylerden utanmak biraz çocukça kapris olmuyor mu? böyle komplekslerim yok çok şükür o kadar takılıyorum böyle saçma konulara.

şimdi oyle değil.

ben burda millete amator mamator diyorum, doğru kullanın şunu , yine mı kaza yaptın lan diyerek cok takıldığım oldu.

tefe koyarlar benı.

yin aynı sekilde killingroad virajı alamadım ucmakdere de uctum diyemez.

okan sinan buraya gelip bileğimi kırdım lanet olsun diyerek baslık acacağını dusunuyon mu ?

bu işler boyle maalesf espresso :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar