Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

kazanızı paylaşır mıydınız ?

• yooo hiç işim olmaz

Oy: 11 34.4%
  • kazaya bağlı

Oy: 14 43.8%
  • kesinlikle paylaşırdım

Oy: 7 21.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Utanma, imaj filan umrumda değil, kaza yaptıysam yapmışımdır. Paylaşmak için çok önemli bir konu değil bence

Şuana kadar küçüklü büyüklü 3-4 tane kazam olmuştur .Hepsini de paylaştım.Motoru satarken sorun olur endişem de olmadı rezil olurum endişem de .Sonuçta 2 tekerlekli bir alet kendi başına bıraktığında ayakta durmuyor düşmesi de kayması da gayet normal bence.Ben şahsen düşmedim , sürtmedim vs diyenlere de inanmıyorum.Adam 100000 km motor kullanmış hiç düşmedim diyor hadi ordan.

Motosikleti
CB750A
Buradaki insanların umurunda olduğunu yada olmuş bitmiş bir kazaya yardım edebileceğini düşünmediğimden açmazdım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosiklette gaz sabitlemekten ben de çekinirim. Sebebi bilmeden hissi olarak uzak dururum. Çok uzun yola çıktığım yok ama yine de motosiklette hız sabitleme olsaymış dediğim de oluyor, buna rağmen uzak durmayı tercih ediyorum.

F54

ben hayatımda kötü/yanlış saçma birşeyi asla paylaşmayı sevmiyorum ve bunu sağa sola duyurmayı tercih etmiyorum (y)
arkadaşları geçen gece kamp a deniz kenarına götürdüm çok beğendiler nasıl buluyorsun böyle kuş uçmaz kervan geçmez yerleri hemde süper:cool:
lan oğlim ben böyle yerler bulmaya çalışırken ne kadar vakit ve benzin harcıyorum biliyormusun dedim
bilmezsin tabi çünkü ben kimseye kötü bir yere gittim diye hava yapmam
her kötü tecrübe den de alacağım dersi alırım
geçen sene yıllık izin önce dio ile tarlaya uçtum kimsenin haberi yok sonra topal topal gürcistanı gezmeye gittim ama motora binince 3 günde iyileşti geri geldiğimde maraton koşacak kadar sağlıklıydım:LOL:
50 cc ile başlayan yeni motorcular bazen gelir anlatır nasıl düştüğünü gülmekten yerlere yatarız

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dio ile tarlaya uçtum kimsenin haberi yok sonra topal topal gürcistanı gezmeye gittim ama motora binince 3 günde iyileşti

agaha ulen f54 africa twin kullanıp dag bayır gezen adamsın utanmıyon mu dio ile tarlaya ucmaya :d

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
şimdi oyle değil.

ben burda millete amator mamator diyorum, doğru kullanın şunu , yine mı kaza yaptın lan diyerek cok takıldığım oldu.

tefe koyarlar benı.

yin aynı sekilde killingroad virajı alamadım ucmakdere de uctum diyemez.

okan sinan buraya gelip bileğimi kırdım lanet olsun diyerek baslık acacağını dusunuyon mu ?

bu işler boyle maalesf espresso :d

Başlık açmadım ama bir konuda anlatmıştım diye hatırlıyorum.

Maalesef eğitmenler olarak en yüksek risk grubundayız. Kaza mesleğimizin olmazsa olmazlarındandır. Türkiyede ortalama yılda bir eğitmen maalesef hayatını motosiklet üzerinde kaybeder. Ben hiç kaza yapmadım diyen bir eğitmeniniz varsa muhtemelen yeni başlamıştır ya da yalan söylüyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun daha ciddi bir kaza yaptığını duymuştum, sanırım ondan sonra eğitmenlik işlerini öğrendi ve kendisini geliştirdi

En ciddi motosiklet kazam , bileğimi kırdığım kazaydı ve gayet deneyimli bir eğitmendim. Gençlik yıllarımda geçirdiğim kazayı otomobil ile yapmıştım . Bir hafta sonra gözlerimi yoğun bakımda açmıştım . Yüz bölgeme ve kafama 160 ı aşkın dikiş atılmıştı , kafam kaskımdan daha büyük halde haftalarca dolaştım .

Sevgilerimle

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
En ciddi kazamı zzr1100 ile yapmıştım hiç unutmam ozaman kalamış marinanın orda bir köprümsü birşey vardı köprüyü metalden yapmışar alsfalt yok. Frene basmamla kayarak düşmem bir olmuştu. ne motorda ne bende birşey oldu.

Ben gerçek kazalarımı hep dağ bisikleti ile yaptım senelerce freeride sporuyla ugraştım o yüzden bu kadar ince ve sexiyim :) bir yerlerim kırılmadı ama pek çok yerim kesildi bazısı derin kesiler ve ezilmelerde dahil.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En ciddi motosiklet kazam , bileğimi kırdığım kazaydı ve gayet deneyimli bir eğitmendim.

bileğini kırsa baslık acar mı diye oylesine yazmıştım, bilgim falan yoktu.

tesadufe bak,

nasıl oldu merak ettim ama.

Motosikleti
Cbr 650F
Kesinlikle paylasirim. Ben yandim baskasi yanmasin diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar