Kaza yapdım

arkadaşlar merhaba
pazartesi günü yamaha xmaxla çok köyü kaza yapdım toplam hızım 70-75 falan
kafa tasında 3 çatlak var her biri 4er cm
3tanede ayrı ayrı dikiş var ls2 kask vardı ama jandarma atmış kaskı 2ye bölünmüş kask
motor param parça
motor hayatı benim için bitmek üzere
çok yakında resimleri eklerim
şimdi birsey sormak istiyorum yardımcı olana ve motor tutkunu olan herkese teşekker eder dikkat etmelerini istierim
antalya kemer istikametinde 30.kmde falan sabah saatlerinde 9.15 fgibi viraja girmek üzere hızımı düşürürken ufak bir çukura girdim yada tas vardı yolda ön teker kaydı arka tekerde aynı yere gelince yolda kaygan olduğundan yoldan çıkdım yol yokuş aşşa ve yol kenarı orta boylarda kaya parçaları vardı motorun solundan fırladım gerisini hatırlanmıyorum
ehliyet,zorunlu sigorta ,muayene hepsi tamam demiş trafik polisleri motorun masrafını sigortadan alabilir en azından yüzde 80nini karşılarlar demiş
böyle birsey var mı

KBC

büyük geçmiş olsun :(

şimdi bildiğim kadarıyla sigorta exper ler gelip masrafın keşfini yapıolar değişecek parçaları falan , experin raporuna göre serviste bu işlemin tutarı ne olacaksa onun parası senin hesabına yatırılıyor. sen motoru yaptırmazsan parası sana kalır . bildiğim kadarıyla böyle oluyor. babamda kaza yaptığında böyle olmuştu hesabına yatırdılar parayı ,babamda servise verdi.

tekrar geçmiş olsun arkadaşım Acil şifa diliyorum Allah tan aman dikkat edelim. Çarşamba günü gözümün önünde gencecik arkadaş kaza yaptı ve durumu çok fenaydı . Dikkatli olalım.

çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin kazasız sürüşler :rendeer:

KBC

arkadaşım benim jeton yeni düştü , kazayı sen kendin yapmışsın sigorta bunun masrafını karşılamaz tahminimce. ama o yoldaki çukurdan dolayı bu kazanın olduğunu ispat eden fotoğraf varsa belediyeye dava açabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Trafik sigortası sadece 3. şahıslara verilen zararları karşıladığı için kendi trafik sigortandan para alamazsın. Karayollarında tazminat davası açman gerekiyor. Motorunun hasarı haricinde hastane masrafları ve manevi tazminat da talep edebilirsin. Eğer gelen trafik polisi tutanak tuttuysa ve karayollarını suçlu bulduysa işin kolaylaşır. Eğer tutanak yoksa ya da yol kusuru belirtilmediyse biraz daha uğraşman gerekebilir. Bir avukatla görüşmen daha doğru sonuç verir.

kaza yaptım başlıgını gorunce eywah dedim geçmiş olsun ama kaza kendın yapmış oldugun için ister elınde jandarmanın tuttugu tutanak olsun bişi yapamassın çok uzuldum allah kımsenın başına wermesin geçmiş olsun:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yukarıda yazdıklarımda belirtmeyi unutmuşum. Yoldaki herhangi bir kusur yüzünden kaza yaptıysan bunlar geçerlidir. Yani bir uyarı, işaret falan olmadan kazılmış bir yer çukur falan varsa ve sen bundan dolayı kaza yaptıysan karayollarına dava açıp tazminat isteyebilirsin. Ama yolda herhangi bir kusur yoksa maddi olarak da geçmiş olsun diyorum.

Çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın.Zorunlu sigorta hikaye biraz ama ben olsaydım motor için üzülmedim.Sevdiklerine bağışlanmışsın.

kaza tespit tutanağı çok önemli! Orada aşırı hız, yol işaret ve isaretçilerine(mucır yada azami hız tabelası gibi) uymama ifadeleri geçiyorsa birde sen imzaladıysan dava sonucu da umduğun gibi olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, sağlık herşeyden önemli...

cok gecmis olsun cok ciddi kaza atlatmissin ama merak ettigim konu ben o ls2 kaski bosunami kafama takiyorum yani seninki yarimmiydi full face miydi?

grnt0007e.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
grnt0006.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
motorun resmini sonra eklerim yaklaşık motorda 1.600 masraf var
3gün şuurum yerinde değildi
trambaya girmişim 2gün sürekli kan kusdum hastanede
dişimin birtanesi kırık
kaskda full face idi ayakkabım ve kaskım yokdu jandarmayı aradım sizdemi diye
ayakkabıdan haberim yok kask 2ye ayrılmışdı attık oralara dedi
birde sen yaşıyormusun dedi ciddi ciddi :)
tekrar diyorum aman dikkatli olun motorcu arkadaşlar

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun , Allah daha kötüsünden korusun,
inşallah tez zamanda eski sağlıığına kavuşursun,

Çok geçmiş olsun. Daha beterinden sakınsın allah.

Allah allah çok enteresan LS2 nin bu şekilde dağılması. Kask kafandan fırlamış olmasın kaza anında. Bağlı olduğuna emin misin kaskın.

çok geçmiş olsun
ama bu kask işini anlamadım, nasıl ikiye ayrılmış, anladığım kadarıyla direk yola düştün motordan, kafanı zemin hariç başka biryere vurmadın. eğer bu kadar dandikse başka kask alayım yahu

ls2 kaskları sharp'da 4 yıldız aldığı için hem kendime (ff384)hem de nişanlıma (ff350) full face kask almıştım. kıllandım şimdi :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar