Kaza videolarında bir türk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

zamandan tasarruf 2. dakikada yola giren önüne bakıyor kaza oalbilirdi geçmi olsun :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2:25'deki motor nasıl havalandı lan öyle, sondaki ablada erik gibiymiş kütür kütür.

2:30'daki adam en zorunu başardı. :mrgreen:

En artistik hareketi yapıp, düz yolda düştü

2. dakikadaki Turk icin,

Ulan sen ne kadar pimpirikli adamsin ya, gorup yarim saat kornaya basmayi akil ediyorsun da frene dokunmak veya serit degismek niye aklina gelmiyor cok mu zor ? . valla boyle videolari gorunce kendimi cok gamsiz,vurdumduymaz hissediyorum.

barodi`nin son koydugu videodaki gibi bir araba yola atsa kendini bu adam birak kurtarmayi , gidip adama kilitlenir camindan iceri girerdi herhalde.

Bir de adama tehdit savuruyor keko ya

videoyu actim, bi sonraki diye diye kanalin yukledigi tum motosiklet kazalarini izledim saat 1.30 olmus 😱

2. dakikadaki Turk icin,

Ulan sen ne kadar pimpirikli adamsin ya, gorup yarim saat kornaya basmayi akil ediyorsun da frene dokunmak veya serit degismek niye aklina gelmiyor cok mu zor ? . valla boyle videolari gorunce kendimi cok gamsiz,vurdumduymaz hissediyorum.

barodi`nin son koydugu videodaki gibi bir araba yola atsa kendini bu adam birak kurtarmayi , gidip adama kilitlenir camindan iceri girerdi herhalde.

Bir de adama tehdit savuruyor keko ya

Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş videosu için başlık açmıştı, ota boka korna basıp duruyor herkese kızıyordu. Tümünde de haksızdı :).

DKN

2.45 de şimdi nasıl bi kaza olabilir ki diye düşünürken bitti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar