- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
- Konu Yazar
her pazar zafer akçayın videolarına denk geliyorsunuzdur ben de izliyorum 2 senedir motosiklet sürüyorum başlamadan önce de izlerdim bu 2 senede hiç kazaya karışmadım bunu da kesinlikle bu videolara borçluyum trafikte olabilecekleri %99 önceden tahmin edebiliyorum artık doyuma ulaştım yeni bir şey katmıyor bu videolar bana ama bu videolar yüzünden kendimi hiç geliştiremedim. viraj yaparken ya highside yersem korkusundan 2 senede taş çatlasın 5 derece daha fazla yatırıyorumdur motoru. kavşaklarda örneğin özellikle scooterda ya motor kayarsa diye yan şeride geçtiğim saçma sapan hareketler yaptığım da oluyor. her yol ağzında hakkım olmasına rağmen ya çıkarsa diye her araca yol veriyorum arkamdan araç çarpsa niye durdun durduk yere dese haklı. bu videolar bu güne kadar beni korudu da artık benden götürmeye başladı bi haftadır kaza videoları zararlı diyenler karşıma çıkıyor ben de hadi len oradan ben bu videolar sayesinde kaç kaza atlattım diyordum şimdi üzerine düşününce hak veriyorum. güvenli sürüş diye diye motosiklet benim için keyif aracından çıkıp yol yapma aletine döndü korkuyorum @Okan Sinan Ocan hocamız gibi hımbıl sürücü olucam diye evde bekleyen eşim torunum da yok benim gencim kanım kaynıyor tam gaz sürmek istiyorum ben de