Kaza topiclerinin açılması hakkında

Motosikleti
Forza 250
Yaklasık 2 yıldır bu siteye takılıyorum.
Fakat son zamanlar kaza ve ölüm topicleri beni bunaltmaya başladı..
Boş zamanımı değerlendirmek / eğlenmek icin girdigim bu sitede bu basliklari okuyunca üzülüyorum, daralıyorum, motoruma binmekten soğuyorum.

Bazı kişiler haber sitelerini dolaşıp motosiklet le ilgili kaza haberlerini mi araştırıp bulup önümüze koyuyorlar anlamıyorum.

Otomobil ile ilgili sitelerde hiç kaza haberi görmezken hangi allahın günü siteye girsem birinin ölüm haberi ile karşılaşıyorum.

Yakınınız, arkadaşınız, dostunuz, tanıdığınız biri olmadığı sürece bu tip haberlerin yayınlanmaması daha iyi olur gibime geliyor..
Yanlış mı düşünüyorum.. ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yayınlansın da Sanki bir ana başlık altında toplansa daha iyi olur.... Hergün iç karartmak pek güzel olmuyor.... KAhretsinki hergün yeni birşey de oluyor...:pr:

Ben bir ana başlıkta toplayalım derim....:cat:

İnanın bana (Allah vermesede olmasa ama) bu baslıklar insanların biraz daha temkinli olmasını saglıyor ister istemez. :pale:

konunun artıları ve eksileri var aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı

oto. kaza'larını tarattırın birde moto. kazalarını tarattırın o zaman anlarsınız aradaki farkı!!! zaten hepsini yazmaya kalksak burada hiç durmazsınız' ben özellikle kazalar'da sürat ve kask'sız sürücü kardeşlerimizin düştükleri bu acı durumun başka kardeşlerimi'ze dikkat etmeleri vaabın'da örnek olsun diye her an dikkat etmememiz anlamın'da.
bir'de dua'larımız onlar'la olsun diye açıyorum malüm türkiye'de ilk olarak hayatını kaybeden kardeşlerimi'ze ithafen motosiklet'ci şarkısını yapmam biraz daha hassas bakmamı taşın altına elime sokmamı gerektirdiğine inanıyorum önce tedbir sonra tevekkül gerçekler'den kaçamayız sevgiler.....

ha bu arada bende gereksiz topiklerin açılmasına karşıyım ....

Son düzenleme:
İçimizi kararttığı doğru ama, gerçekleri bilelim.Başımızı kuma gömmeyelim derim ben...

Yaklasık 2 yıldır bu siteye takılıyorum.
Fakat son zamanlar kaza ve ölüm topicleri beni bunaltmaya başladı..
Boş zamanımı değerlendirmek / eğlenmek icin girdigim bu sitede bu basliklari okuyunca üzülüyorum, daralıyorum, motoruma binmekten soğuyorum.

Bazı kişiler haber sitelerini dolaşıp motosiklet le ilgili kaza haberlerini mi araştırıp bulup önümüze koyuyorlar anlamıyorum.

Otomobil ile ilgili sitelerde hiç kaza haberi görmezken hangi allahın günü siteye girsem birinin ölüm haberi ile karşılaşıyorum.

Yakınınız, arkadaşınız, dostunuz, tanıdığınız biri olmadığı sürece bu tip haberlerin yayınlanmaması daha iyi olur gibime geliyor..
Yanlış mı düşünüyorum.. ?
arkadaslar hastanelere hergun 3 5 tane motor kazaları vakası gelıyo halıyle bızde 40 bın kısılık bı forum olarak bıkactane yakınımızı haber verıyoruzdur.emın olunkı cok fazla kaza oluyor gunde.bende gecen sene bı kadına carpmıstım polıs hergun kaza var dedı.

konunun artıları ve eksileri var aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı

aynenn....
ornegın sakal : ızleyınce kotu seyler aklına gelıyor bunalıyorsun lan ne bıcım alet su motor dıyorsun
bıyık : o olaydan ders alıyorsun daha temkınlı davranıyorsun... :)
ıso abıyle bız ortada kaldık

aynenn....
ornegın sakal : ızleyınce kotu seyler aklına gelıyor bunalıyorsun lan ne bıcım alet su motor dıyorsun
bıyık : o olaydan ders alıyorsun daha temkınlı davranıyorsun... :)
ıso abıyle bız ortada kaldık
suç motorda değilki sevgili kardeşim birçok tedbir bizim elimiz'de.
elimiz'de olmayan yollar türkiye yolları bilinç'siz oto. sürücüleri yoksa hepimiz ortadan gidiyoruz :)

bence kaza yazılarını okuyup aynı hatayı yapmama çalışmalıyız. bu yönden faydalı .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar