kaza. öndüzen dağıldı.yedek parçası çok pahalı

arkadaşlar ben pazar günü kaza yaptım.motorun ön düzeni dağıldı.ön amörtisörler ve cant yamuldu.birde çamurluk kırıldı.benim motorun markası keeway speed150.
ama motorun parçaları çok pahalı.
ön tek amörtisör 66 dolar x 2
ön jant 92 dolar.
bana çok pahalı geldi.
birde çin malı fengche diye bi motor var onunkilere batık
tek ön amörtisör 50 milyon jant 82 milyon.
acaba bu amörtisör ve jant benim motora uyar mı onu öğrenmek istiyorum.
veya uyan bir markanın parçasını bilen varsa oda olur.
bu arada ben mersindeyim.

ya acaba şu mondial 150 kn nin amörtisör ve jantı(ön)uyar mı ki.kullanan bilen yok mu?benim speed ona benziyor biraz.

Son düzenleme:
benzer bi problem benim basimda keeway sl150 war yedek on takim dagaldi . 1.380 ytl cikardilar sadece on takim toparlamaya en assa 800 e falan gelcek
cok para cin mali icin

ön tek amörtisör 66 dolar x 2

iyiki honda kullanmıyorsun , ön çatal 1.500 ytl :mrgreen:

senin dediğin racing motordur gardaş.bizimki kıytırık keeway 150 lik motor.
ama bu motorun ön amörtisörü diğerlerinden biraz farklı.çin mallarından daha kaliteli.şu anda kanuni nin parçalarına bakıyorum.
uyup uymayacağını bilen yok mu yav beni bi bilgilendirse.

Dur Senin Motoru Bir Inceleyim Bakayim Mondi Uyuyormu

DOSTUM SENINKINE MONDİAL UYAR 150 KN LASTIK SANIRIM JANTTA UYUYOR INCELEYEBILIRSIN :bounce:

Son düzenleme:
sen maddi hasarla kurtulduğuna yat kalk dua et.iyiki sana birşey olmamış..geçmiş olsun

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amerikan üretimi çin motorumu bu :p niye dolar ??

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
amerikan üretimi çin motorumu bu :p niye dolar ??

dolar değildir o,
yuan dır o yuan
qianbi3.jpg

qianbi5.jpg

qianbi15.jpg

qianbi8.jpg

işte size 66 yuan, bozdur bozdur harca...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway parçaları maalesef cok üzülerek söylüyorum kahretsin ama çinliden daha kaliteli.anlıyabılene tabi!

kardeş senınde kazan gecmıs olsun sen gene dua et sende bısey yok, öle bazı parçalar pahalı ama hepsi değil..

Sana Ole Geliyor Bence Ayni Mali Pahali Satiyorlar Arkadasim Keeway De Ayni Ramzey Kanuni Salcano Vs

Geçmiş olsun, cana gelen mala gelsin demişler, ama bizim malımız aynı zamanda canımız değil mi :silent:

Bu haberleri hayretle okuyorum.Benim motorda böyle bir sorun yok.Örneğin bir aynası yan sanayii ise 5, orijinal ise 10 ytl.O zaman çin malı kullanmanın ne anlamı kalıyorki:silent:

By Mükemmel;651070' Alıntı:
Bu haberleri hayretle okuyorum.Benim motorda böyle bir sorun yok.Örneğin bir aynası yan sanayii ise 5, orijinal ise 10 ytl.O zaman çin malı kullanmanın ne anlamı kalıyorki:silent:

çin malının yan sanayisi nasıl oluyor ya
herhalde yan sanayi olan çin malından daha pahalı olur :p

Son düzenleme:
çin malının yan sanayisi nasıl oluyor ya
herhalde, orjinali çin malından daha pahalı olur :p[/QUOTE]

Ben onu bunu bilmem.Servis bana getirdi.Aynı marka aynı tip.Birde yan sanayii var dedi, onunn üzerinde yazı yoktu ve daha ucuzdu.

Ben onu bunu bilmem.Servis bana getirdi.Aynı marka aynı tip.Birde yan sanayii var dedi, onunn üzerinde yazı yoktu ve daha ucuzdu.[/QUOTE]

yani benim demek istediğim çin malından daha ucuzu yok olsada çin yan sanayisidir

Geçmiş olsun arkadaşım.ucuz atlatmşın Allahtan.
bi ricam olucak.SUZUKİ GN250 lim var ve sağ yan kapağa ihtiyacım var.nasıl bulabilirim.ben bulamadım şu ana kadar.baktımki GN125 inki ile çok benzer ondan bulabilirmiyim.

arkadaşlar ben baktım keeway ile diğer çin malları arasında çok fark var.gittim yerinde inceledim.jant önemli değil de keeway ın ön amörtisörleri çin mallarından çok farklıdır.isteyen gider inceler.
benim aklımdan geçen keeway ın ön amörtisörünü almak ve jantıda mondial 150 kn den almak.çamurluğu da mondialden alacam galiba.
kanuni nin kalitesi nasıl acaba bilen var mı?bir de benim motora uyar mı?

hiç 150 kn kullanıcısı yok mu ya. burda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar