- Konu Yazar
evet bugun 2 senelik motosiklet hayatımın illk kazasını yaptım.Yalan yok bayada korktum.Allah'tan su an kaza sonrası buraya konu acıcak kadar iyiyim.Yalova'da yusuf ziya ilkögretim okulunun önünde ybr 125 ile 40 km/hz giderken sokak arasından son ses müzikle fırlayan araba benim geldimi görmeyip caddeye fırlayınca yolunda ıslak olmasından dolayı duramadım ve dustum.Bu da yetmezmiş gibi bide arac sürücüsünün benim dustumu gördugu halde basıp benden kacarcasına uzaklasmasıda isin bi baska boyutu.Tabi ilk kazamız(inşallah son olur) biraz da panikleyince ne plaka geldi aklıma ne de arabaya bakmak.Allah'tan ordaki esnaf beni kaldırdıda saolsunlar bana yardımcı oldular.Sag kolum,sag bacagım dusme etkisiyle baya acıldı ve soyuldu.Su anda zaten acıdan ve yanmadan uyuyamadıgım için internetteyim.Sukur kask baglı oldugu için kafamda bisey yok.Aman arkadaslar biz bu arac sürücülerine bizim de insan oldumuzu anlatana kadar daha cok kaza olur bu ülkede,biz motosiklet sevdalıları en azından normalden cok daha fazla dikkatli olalım.Zaten onlar bize carpmaya hazırlar bali biz fırsat vermemeye calısalım.Herkese kazasız belasız sürüsler...