kaza malesef:(

evet bugun 2 senelik motosiklet hayatımın illk kazasını yaptım.Yalan yok bayada korktum.Allah'tan su an kaza sonrası buraya konu acıcak kadar iyiyim.Yalova'da yusuf ziya ilkögretim okulunun önünde ybr 125 ile 40 km/hz giderken sokak arasından son ses müzikle fırlayan araba benim geldimi görmeyip caddeye fırlayınca yolunda ıslak olmasından dolayı duramadım ve dustum.Bu da yetmezmiş gibi bide arac sürücüsünün benim dustumu gördugu halde basıp benden kacarcasına uzaklasmasıda isin bi baska boyutu.Tabi ilk kazamız(inşallah son olur) biraz da panikleyince ne plaka geldi aklıma ne de arabaya bakmak.Allah'tan ordaki esnaf beni kaldırdıda saolsunlar bana yardımcı oldular.Sag kolum,sag bacagım dusme etkisiyle baya acıldı ve soyuldu.Su anda zaten acıdan ve yanmadan uyuyamadıgım için internetteyim.Sukur kask baglı oldugu için kafamda bisey yok.Aman arkadaslar biz bu arac sürücülerine bizim de insan oldumuzu anlatana kadar daha cok kaza olur bu ülkede,biz motosiklet sevdalıları en azından normalden cok daha fazla dikkatli olalım.Zaten onlar bize carpmaya hazırlar bali biz fırsat vermemeye calısalım.Herkese kazasız belasız sürüsler...

Hoppalaaa :cyclopsan Peşpeşe kaza konuları gene.
Yahu bir yaz başlangıcında bir de bitişinde kazalarda artış oluyor nedense.

Geçmiş olsun arkadaşım, neyse ki hızın çok fazla değilmiş.

Kardeş geçmiş olsun aracın plakasını alabildinmi bari o serserilere haddini bildirmen lazım bence

Hemen bir mont alınıp onla gezilmeli öleyse o acı acıların en büyüğü çok sinir edici ve can yakıcı montsuz gezmen büyük bi kötülük olmuş senin açından geçmiş olsun dikkat et.

Motosiklet kaza yapma olayları arttı azrailin arçı olarak görüldüğü söyleniyor aman dikkat. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Umarım ilk ve son kazan olur. :rendeer:
Korumalı bir motosiklet montun olsaydı belkide hiçbir yara almadan bu olayı atlatabilirdin.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
sende fazla bir şey olmaması sevindirici :wiinkk:
ama korumalı bir montun ve dizliklerin olsaydı bu gece rahat uyuyabilirdin
umarım bundan sonra korumalarını full korumaya çevirirsin
:cat:

evet bugun 2 senelik motosiklet hayatımın illk kazasını yaptım.Yalan yok bayada korktum.Allah'tan su an kaza sonrası buraya konu acıcak kadar iyiyim.Yalova'da yusuf ziya ilkögretim okulunun önünde ybr 125 ile 40 km/hz giderken sokak arasından son ses müzikle fırlayan araba benim geldimi görmeyip caddeye fırlayınca yolunda ıslak olmasından dolayı duramadım ve dustum.Bu da yetmezmiş gibi bide arac sürücüsünün benim dustumu gördugu halde basıp benden kacarcasına uzaklasmasıda isin bi baska boyutu.Tabi ilk kazamız(inşallah son olur) biraz da panikleyince ne plaka geldi aklıma ne de arabaya bakmak.Allah'tan ordaki esnaf beni kaldırdıda saolsunlar bana yardımcı oldular.Sag kolum,sag bacagım dusme etkisiyle baya acıldı ve soyuldu.Su anda zaten acıdan ve yanmadan uyuyamadıgım için internetteyim.Sukur kask baglı oldugu için kafamda bisey yok.Aman arkadaslar biz bu arac sürücülerine bizim de insan oldumuzu anlatana kadar daha cok kaza olur bu ülkede,biz motosiklet sevdalıları en azından normalden cok daha fazla dikkatli olalım.Zaten onlar bize carpmaya hazırlar bali biz fırsat vermemeye calısalım.Herkese kazasız belasız sürüsler...

Selam. Safranın mallarıdır onlar. Yolu kim ıslamış ki orada ? Dükkan falan da yok pek.

Geçmiş olsun. Son zamanlarda kazaları sıkça duymaya başladık.Nette yazılmayanlar duylmayanlar ise bir hayli fazla. Diğer araçların motosıkletleri dikkate almaları ve bu kültürü hazmetmeleri için uzun yılların geçmesi gerekecek sanırım.Dün Termal'de de yaralamalı motor kazası oldu.Hem motosiklet ,hem sürücüsü baya bir hırpalandı.Aman dikkat dikkat hep dikkat.

geçmiş olsun arkadaşım.:rendeer:
bu yerlerin ıslak olması konusu adamlar büyük şehirlerde bile tankerle sanki bahçeyi değil de yolu suluyorlar.bu sulama işinin daha bilinçli yapılaması gerekir.

tam koruma olmadan olmuyor.ayrıca yerler ıslakken iki kere düşünmek gerek çünkü sabun gibi kayıyor,çokk geçmiş olsun yanman geçmediyse (anestol pom. fito krem) hem iz kalmaz hem yanması geçer,,,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar