Kaza: Kerem Özyurt Hayatını Kaybetti (7 Eylül 2013)

Agv

Katılım
5 Haz 2013
Mesajlar
244
ybr kullabdigim halde cizme mont dizlik bellil lask eldiven takarim ve surat yqpmam dizlik var ama pantolon daha alamadik
 
Katılım
5 May 2009
Mesajlar
1,123
Tem Levent sapağını iyi bilirim. Sapağı kaçırdığını son anda fark edip dalan mı arasın, yanlış girmişim deyip son anda yola geri atlayan mı arasın... Her türlü manyak var. Demem o ki, motosiklet sürücüsü belli ki süratliymiş ama otomobil sürücüsü de sütten çıkmış ak kaşık olmayabilir.

Bu arada verilen haber linkinde üzerinde durulmamış, otomobilin sürücüsü Zekeriya K. Kanal 7 yönetim kurulu başkanı Zekeriya Karaman.

Kalanlara sabırlar dilerim.
 
Katılım
13 Eyl 2006
Mesajlar
4,669
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sinyal vermeden şerit değiştirme

allahhh sapağı kaçırdım deyip aniden en sağdan en sola girme

direksiyonda uyuyup emniyet şeridine dalma

kasti olarak sağ aynaya bakmadan emniyet şeridine dalma

saçma bir şekilde güven testi yapar gibi son ana kadar fre yapmayıp son anda fren yapma rahatsızlığı

allah hepimizi korusun..
 
Katılım
26 Ağu 2012
Mesajlar
677
karadenizli cana yakın bir mühendisti. babası da isim vermeyeyim ülkenin önde gelen bir holdinginin ceosudur. yeni motosiklete yeni başlayan acemi bir arkadaş değildi.. bir iki sene kadar kullanmadı sonra dayanamayıp tekrar nüksetti ss merakı. keşke demeyeceğim zira kader alın yazısı herneyse ney işte olan gençliğine oldu.. Allah rahmet eylesin.
 
Katılım
12 Tem 2007
Mesajlar
2,743
Gördüğüm en aklı başında insanlardan biriydi. Çok sevdiğim bi abimdi. 2Hafta önce son görüştüğümüzde o göbeğini birdaha görene kadar yok et demişti. birkaç plan yapmıştık. Ölüm ona da hiç yakışmadı.

Geriye anılar kaldı...
 
Katılım
15 Mar 2012
Mesajlar
570
Allah rahmet eylesin..

Birçok haberde şu masum kelimelere dikkat edilmez ama algıyı etkiler: öne sürülen, iddia edilen ... Bu kıçından haber uydurmanın masum, meşru yoludur. slalom yağtığı öne sürülen, yarıştığı iddia edilen, polisin dur ihtarına uymadığı iddia edilen...Belki merhum gayet kuralına uygun gidiyordu ama biri kıçından haber yapıp slalom yaparak ilerlediğini yazmış. Bu yazdığım bu kazayla ilgili değildir, yeri geldi diye yazdım, ss kullananları savunmuyorum, böyle bir misyonum olmadı, ama memlekette habercilik de hersey gibi dandik, daha polis raporu tutulmadan incelenmeden sen ne haddine sağdan soldan duyup duymadıklarına göre kaza yapan araca göre kıçından haber yapıyorsun! İnsan önce habere konu olan kişinin yakınları yerine koyar kendini.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
23 Tem 2007
Mesajlar
5,610
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mekanı cennet olsun
 
Katılım
11 Ara 2008
Mesajlar
4,209
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Birkaç istisna dışında ölümlerin tamamına yakını ss. Uzak durmak gerekiyor bu aletlerden.
 
Katılım
29 Eyl 2013
Mesajlar
634
motora yeni başlayan biri olarak çok üzüldüm. Kullanırken Çok dikkat edeceğim. Allah Rahmet Eylesin, yakınları sabırlar versin...
 
Katılım
27 Şub 2010
Mesajlar
247
ssler bildiğin racing motoru türkiyede yarış yapacak yol nerde var pistler hariç ,açık ve net söylüyorum ne derseniz deyin almayalım arkadaşlar şu eşşekarılarını(ss) gül gibi hayatlar soluyor.
 
Katılım
30 Tem 2013
Mesajlar
208
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun İnşaallah.
Haberde slalom (zigzag) yapıyor diyor, bu durumda ne kadar hızlı olabillir ki,
eğer slalom yapıyorsa araçların arasından yapıyordur, bu da trafik olduğunu
gösterir ve gördüğüm kadarı ile kask vs. koruma ekipmanı da var.
Eğer trafik yoksa o zaman görüş açısı olmalı ve araca arkadan çarpma riski daha
az olması gerekirdi. Mobese vs. görüntülerde vardır illa ki ama insanın aklına takılıyor.
benim gibi yeni başlayanlar için de ayrıca ciddi üzücü bu haberler.
Ne diyelim, Allah geride kalanlara sabır versin ve herkesi kazadan beladan korusun.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst