- Konu Yazar
Dün akşam saat 21.00 sularında hem arkadaşlarla muhabbet hem de uzun süredir sürmediğim motorumu biraz sürebilmek adına gezintiye çıktım.. Sohbet muhabbet bitince evime gitmek için atladım motora. saat geç olduğu için yollar boştu haliyle, buna rağmen yine ağırdan alıp fazla hız yapmadım, 80-90 km süratle giderken önüme bi eski model bi araç çıktı. ikimizde sol şeritteyiz, sellektör yapıyorum fakat sağa geçmiyor bi türlü. 1 km boyunca böyle gittim ama sağa geçmemekte ısrarcı, e bende kuralları çiğnememekte ısrarcıyım ama artık bi yere kadar dedim... vites küçültüp sağına geçtim. tam arabayı geçerken herif birden önüme kırdı ve kesinlikle kasti olarak yaptı. (arabanın önüme kıracağını sanki anlamış gibiydim ama) işte o anda olan oldu... hızım tahminimce 100-110 arası bişeydi.. ilk önce ön fren denedim direksiyon yalpalamaya başlayınca freni hafif bıraktım ve arka frene yüklendim çarpmaya ramak kala son anda kendimi emniyet şeridine attım.. tam kaymaya yakın ayağa kalkarak motoru dengeye getirdim ve önümdeki park etmiş araca çarpmamak için motoru yan çevirip kaya kaya durabildim. bu anlattıklarım 3-4 saniyede gerçekleşti..durduktan sonraki fren mesafeme baktığımda yaklaşık 40-45 metre fren izlerini gördüm. o anda öyle bir sinirlendim ki arabanın peşinden kaptırıp adamı haşat edesim geldi ama o anda şoka girmişim.. tabi küfür kıyamet gidiyorum.... arabaya bakıyorum hala... ışıklarda durmadı ve bastı gitti...
ayaklığı açtım motordan indim ve bi sigara yaktım.. ama öylece kala kalmışım.... arkadan bi arkadaş geldii tanımıyorum tabi.. bişeyin var mı dedi.. yok iyiyim dedim..
anladığım kadarıyla 2 ihtimal var.
1- motorun sesine uyuz oldu ve kendisini sağdan geçmemi yediremeyince önüme kırdı şerefsiz..
2- sürücü acemiydi ve sesi duyunca kendini sağa attı..
artık ihtimal hangisi olursa olsun, iyi kaza atlattığımı düşünüyorum... verilmiş sadakamız varmış..
herkese kazası belasız sürüşler dilerim...
ayaklığı açtım motordan indim ve bi sigara yaktım.. ama öylece kala kalmışım.... arkadan bi arkadaş geldii tanımıyorum tabi.. bişeyin var mı dedi.. yok iyiyim dedim..
anladığım kadarıyla 2 ihtimal var.
1- motorun sesine uyuz oldu ve kendisini sağdan geçmemi yediremeyince önüme kırdı şerefsiz..
2- sürücü acemiydi ve sesi duyunca kendini sağa attı..
artık ihtimal hangisi olursa olsun, iyi kaza atlattığımı düşünüyorum... verilmiş sadakamız varmış..
herkese kazası belasız sürüşler dilerim...