kaza geliyorum dedi ve geldiii..

geçen hafta hyo yu evde bırakıp minibüsle işe gitmek durumında kaldım. şehir içinde tek yön olan dar bir yolda rampa yukarı çıkarken aniden bir gürültü...
tarrrrttt diye bi ses.. baktım ki bir scooter yukardan aşağıya yan yatmış hızla kayarak üzerime doğru geliyor.geliyor ama yalnız geliyor sürücüsü yok:) bunu görünce hemen durup geri vitese taktım ama kaçmaya fırsat kalmadı:pale: scooter da geliyorum dedi:) geldi ve bizim ön tanpona yapıştı:cyclopsan ben de indim hemen aşağı ve hala çalışmakta olan motoru stop ettim. bir süre sonrada kazazede arkadaş ortaya çıktı.yol kenarındaki evin bahçesine yuvarlanmış. ehliyeti yok ve ters yönden girerek sebep olduğu kazanın da etkisiyle bir hayli kötü görünüyordu. üstü başı perişan ama sağlığı iyi gibiydi. beraber motorunu kaldırdık bindi ve gitti...

Bugünki şansını seninle kullandığı içinde gayet şanslıymış.Anladığım kadarıyla sende pek hasar yoktu değilmi?

ya gülimmi ağlayammı anlamadım...yaşand bitti saygısızca desene...

geçende aynı olay BBRR abinin başına gelmiş...

bu ne ya :mrgreen:

spacer.gif

aynen bende öyle düşündüm ağlasam mı gülsem mi:). ben de bi hasar olmadığı için arkadaş motorunu alıp gitti. yoksa gönderir miyim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş. Allah kazadan beladan uzak tutsun inşaAllah

yahu bu yokuş aşşağı frenlemeleri ayrı bi beceri istiyo...arka tekeri kitlediğiniz zaman vay halinize...sonra toparlamak çok zor oluyo...arkadaşda sanırım hızlı girdi frenleri kitledi ve olan oldu...neyse acı bi tecrübe olmuştur sanırım kendisine...geçmiş olsun...

bu arada şu mesajı tam okumadan mesaj atan arkadaşlarada anlam veremiyorum doğrusu...adam motoruyla kaza yapmamışki minibislüymüş...:cyclopsan

her ikinizede geçmiş olsun.
motorcu arkdaş şanslıymış ki senin gibi motorcu biri karşısına cıktıgından yoksa motorla alakası olmayan biri olsa agzına geleni söyler ve hiç anlayış göstermezdi

evet ya motogirl cok haklı ıkınızede gecmıs olsun dıyelım:mrgreen:

bıraz komık olmus :) ...........

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yazık olmus her iki tarafada, gecmis olsun. Gercekten akılda canlandırılınca komik bi kaza ama kimse kendini ve motorunu o durumda görmek istemez eminimki..

türkiyede hepimizin işi zor.. kalantorlardan olmadığımız sürece böle de yaşayacağız. İnsanları insana benzer şekilde eğitmek nerden baksan otuz yılı bugünden başlasak.. o zamana kadar da biz ölürüz zaten..

geçmiş olsun... allahtan bir motormuş haber veripte gelen :D ya bir kamyonun freni patlasaymış :S aman allahım.... bence sen roketleriini al bundan böyle anarya vitesine fazla güvenme :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar