kaza geldi iyiyim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşip motoruna kavuşursun.

Dostum çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum:rendeer:

ogün kardeş en içten geçmiş olsun dileklerimi sunarım.:rendeer: :cat: tez zamanda iyileşirsin inşallah :cat:

sağolun varolun canım kardeşlerim motosikletimi çok özledim öksüz kaldı sanki
birde bekleyen işlerim konserlerim ahh akadaşlar bunada şükür' zor gerçekten zor bu ikinci benim inşallah 15 günde atlatırım bu seferkini 'kırık küçük olduğu için alçıyı erkenden açsalar keşke :)

Son durumun nasıl, kırık ayakla evde sıkılmışındır.

Bir an önce ayaklanmanı diliyorum.

Ogün Kardeşim:silent:

Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun yaavv. Aramızdasın ya bunada şükür diyelim. Herhangi bir ihtiyacın olduğunda lütfen ara, kaza yaptığını bile buradan öğreniyorum, ya ben hayırsızım ya da sen bizleri teleşlndırmamak için bildirmek istemedin:pale:

Çok geçmiş olsun kardeşim. Çabucak iyileş de bize de bir iki şarkı çalarsın artıkın:) (Ben de Saz ile eşlik edecektim ama bir türlü yapamadık)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
sağolun varolun canım kardeşlerim motosikletimi çok özledim öksüz kaldı sanki
birde bekleyen işlerim konserlerim ahh akadaşlar bunada şükür' zor gerçekten zor bu ikinci benim inşallah 15 günde atlatırım bu seferkini 'kırık küçük olduğu için alçıyı erkenden açsalar keşke :)

Motosiklet kolay, önce sağlık. :cat: Benim de 21 Mayıs'ta alınacak dikişlerim. Geçmiyor zamaaaaaaann.. :) Bir an önce iyileşirsin inşallah. Tekrar çok çok çok geçmiş olsun.

Ogün Kardeşim:silent:

Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun yaavv. Aramızdasın ya bunada şükür diyelim. Herhangi bir ihtiyacın olduğunda lütfen ara, kaza yaptığını bile buradan öğreniyorum, ya ben hayırsızım ya da sen bizleri teleşlndırmamak için bildirmek istemedin:pale:

Çok geçmiş olsun kardeşim. Çabucak iyileş de bize de bir iki şarkı çalarsın artıkın:) (Ben de Saz ile eşlik edecektim ama bir türlü yapamadık)
muzom sağol dostla sağolsun hep kalbimizde birbirimizi güzel yelere koymuşuz ama görüşmek bazen uzun zaman alıyor inşallah buluşmak görüşmek üzere sağol varol .
atlantik sanada çok geçmiş olsun canım kardeşim sağlık diliyorum sabırla yeneceğiz inşallah rabbim tüm kardeşlerimizi beterinden saklasın sonsuz sevgiler..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok, çok geçmiş olsun ogün
umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun
hafif atlatılmış bir kaza
Allah beterinden korusun...

çok, çok geçmiş olsun ogün
umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun
hafif atlatılmış bir kaza
Allah beterinden korusun...
sağol babacım sorma valla ucuz atlattık hatırladıkca travma geçiriyorum rabim tüm kardeşlerimizi korusun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar