Kaza Değil İntihar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ael320 ye katılıyorum
allah rahmet eylesin...

ndr

İntihar mı?

Ben bu haberi duyunca biraz daha farklı düşündüm.

Bence bu sitenin amacı ölen arkadaşımıza Allahtan rahmet dilemek olmamalı. Tabi ki herkes bütün içtenliğiyle Allahtan rahmet diliyor ve arkadaşımızın günahlarının bağışlanması için dua ediyordur.

Ama ben birtçok arkadaşımız gibi olayın söylendiği gibi olmadığını düşünüyorum. Bunun nedeni de bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi anlatımların çelişkili olması.

Antrenman yapan kişi bir süre daha çalışmak için piste geri dönüyor ve pist korumaları kaldırıldığı için piste giren bir araca arkadan çarpıyor...

Ben burada büyük bir ihmalin olduğunu düşünüyorum. İntihar etmek isteyen neden piste gelsin? Herhangi bir yola çıkıp aşırı hız yaparak da intihar edebilirsiniz. o kadar yolu neden yapasınız?

Bence arkadaşımız pistin güvenli olduğuna inandığı için hız yaptı.

Sorumlular suçu ölene atarak (nasıl olsa kendisini savunamayacak) cezadan kurtulmak istiyorlar gibi...

Bir daha böyle olayların olmaması için üzerinde düşünelim lütfen!

GEP

ndr' Alıntı:
Ben bu haberi duyunca biraz daha farklı düşündüm.

Bence bu sitenin amacı ölen arkadaşımıza Allahtan rahmet dilemek olmamalı. Tabi ki herkes bütün içtenliğiyle Allahtan rahmet diliyor ve arkadaşımızın günahlarının bağışlanması için dua ediyordur.

Ama ben birtçok arkadaşımız gibi olayın söylendiği gibi olmadığını düşünüyorum. Bunun nedeni de bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi anlatımların çelişkili olması.

Antrenman yapan kişi bir süre daha çalışmak için piste geri dönüyor ve pist korumaları kaldırıldığı için piste giren bir araca arkadan çarpıyor...

Ben burada büyük bir ihmalin olduğunu düşünüyorum. İntihar etmek isteyen neden piste gelsin? Herhangi bir yola çıkıp aşırı hız yaparak da intihar edebilirsiniz. o kadar yolu neden yapasınız?

Bence arkadaşımız pistin güvenli olduğuna inandığı için hız yaptı.

Sorumlular suçu ölene atarak (nasıl olsa kendisini savunamayacak) cezadan kurtulmak istiyorlar gibi...

Bir daha böyle olayların olmaması için üzerinde düşünelim lütfen!

biz o gün konya'da motodrag yarislarindaydik..

arkadasimizin ölümü hepimizin canini cok sikti.. moralimiz cok bozuldu..

oLay 2. Organize sanayi bölgesinde oldu..

saat 5:30 da pist trafige geri acildi..

murat arkadasimiz biz otelden cikip yemege giderken otelin onunde oturyodu..

kendisine bizimle beraber gelmesi icin israr ettik fakat ben arkadaslarimla kalacam deyip davetimizi reddetti..

biz orada olsaydik alkollu bi sekilde motosikletine bindirmezdik..

keske bizimle gelmesine ikna edebilseydik :salut:

kaza yaptigi yer pistin 500 metre ilerisinde gerceklesti..

kazadan bi iki caps vermek istiyorum..

00026900.jpg

00026894.jpg

00026896.jpg

arkadaslar lutfen kaskim var, tulumum var diyip alkollu, uykulu yollara cikmayin.. ne zaman ne olacagi hic belli olmuyo..

artik birazdaha dikkatli olalim.. hepimiz kardesiz.. birbirimizi uzmeyelim artik.. :salut:

drag pisti denen yer 2.organize sanayi bölgesinin giriş bölgesi arkadaşlar. araba piste girdi diye birşey yok yani. normalde o yol zaten trafiğe açık. sadece trafiğe açık olan bu yolu kapatıp pist haline getiriyorlar.

yani ölen arkadaş güvenli sanıp oraya gelmemiştir. çünkü o yol da diğer yollar da trafiğe açık hiçbir farkı yok.

bence alkolün etkisiyle pistin normalde trafiğe açık bir alan olduğunu unutmuş olmalı

haberi yapan arkadaşın motorsporlarındaki dallar hakkında herhangi bir bilgisi olmadığı ortada. resimdeki hareketleri mototdragta yapıldığını sanıyor. ALLAH gani gani Rahmet eylesin. YAkınlarına da sabır ihsan eylesin. Bu haberi yapan muhabire de %100 gerçek haber yapmayı nasip eylesin.

Ölen arkadaşımıza Allah rahmet eylesin.Geri de kalan ailesi için bir yardım kampanyası düzenlenebilir mi?Tüm motorsiklet sevenler olarak,zor durum daki arkadaşlarımıza yardım edebileceğimiz bir fon oluştursak iyi olmaz mı arkadaşlar?

boy

@GEP
biz orada olsaydik alkollu bi sekilde motosikletine bindirmezdik..
Alkollü motor kullananların sonu her zaman bu olmuştur. Suç tamamen %100 kendisindedir. Alkollü araç kullananlar kendilerinin olduğu gibi başkalarının da hayatlarını tehlikeye sokacak kadar sorumsuz ve düşüncesizdir. Kaza değil intihar bu. Apaçık ortada! Çocuklarını bile düşünmeyen bir baba için söyleyebileceğim hiçbir şey yok!

Allah'tan Rahmet diliyorum geride kalanlarada acil şifalar diliyorum üzücü bi haber..:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar