Allah rahmet eylesin... Yazık daha çok genç....
ndr' Alıntı:Ben bu haberi duyunca biraz daha farklı düşündüm.
Bence bu sitenin amacı ölen arkadaşımıza Allahtan rahmet dilemek olmamalı. Tabi ki herkes bütün içtenliğiyle Allahtan rahmet diliyor ve arkadaşımızın günahlarının bağışlanması için dua ediyordur.
Ama ben birtçok arkadaşımız gibi olayın söylendiği gibi olmadığını düşünüyorum. Bunun nedeni de bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi anlatımların çelişkili olması.
Antrenman yapan kişi bir süre daha çalışmak için piste geri dönüyor ve pist korumaları kaldırıldığı için piste giren bir araca arkadan çarpıyor...
Ben burada büyük bir ihmalin olduğunu düşünüyorum. İntihar etmek isteyen neden piste gelsin? Herhangi bir yola çıkıp aşırı hız yaparak da intihar edebilirsiniz. o kadar yolu neden yapasınız?
Bence arkadaşımız pistin güvenli olduğuna inandığı için hız yaptı.
Sorumlular suçu ölene atarak (nasıl olsa kendisini savunamayacak) cezadan kurtulmak istiyorlar gibi...
Bir daha böyle olayların olmaması için üzerinde düşünelim lütfen!
Alkollü motor kullananların sonu her zaman bu olmuştur. Suç tamamen %100 kendisindedir. Alkollü araç kullananlar kendilerinin olduğu gibi başkalarının da hayatlarını tehlikeye sokacak kadar sorumsuz ve düşüncesizdir. Kaza değil intihar bu. Apaçık ortada! Çocuklarını bile düşünmeyen bir baba için söyleyebileceğim hiçbir şey yok!biz orada olsaydik alkollu bi sekilde motosikletine bindirmezdik..