Dostlarım sağolun (teşekkürüm hepinizedir,yanıtladığım arkadaşlarımızın ismini yazsam da ismini alıntılamadığım bütün kardeşlerim gözlerinizden öperim -zaten bir "İhsanhakan"bendenbüyük:queen

nunda ellerinden....
Bende geçen hafta kaza yaptım omuzum yrinden çıktı ambulaslık oldum bir otomobil sürücüsünün beni geçme çabası ve aşırı hızı teyet geçerken düşmeme neden oldu sanada geçmiş olsun ben bu yüzden motoru satma kararı aldım...
http://www.sahibinden.com/motor_pantolon_mont_kask_kappa_dizlikWQQaXQQ7106543WQQpXQQdisplayitem
Kardeşim kazanı üzülerek okumuştum tabii başa gelmeden, insan kendisinin de ayni duruma düşüceğini aklına getirmiyor

ale:bir tür savunma olsa gerek,
benzer kazalar yaşamışız ,hız evet ama teğet geçemedi çarptı bana arabayla bir süre atbaşı gittiğimizden darbede olsa gidonu bırakmadım ön sol kapıdan başlayarak kuyruğa kadar hem çizip hemde göçertmişim(züğürt tesellisi)ve yine senin gibi, bir tarafıma düştüm daha önce benzer bir bisiklet kazası geçirip yine ayni omuzumdan 45 gün sarılı kalarak bir yazı geçirmiştim :silent:
ilanında özenli bir binici olduğunun kanıtı ki bende basit yaralanmalardan öylelikle kurtuldum -korumaların tamlığıyla-bana alışkanlıkmı yaptı ne bırakmayı ki bırakmak zorunda kalmadıktan sonra düşünmüyorum ,benim için bir yaşam biçimi oldu

dilerim sende kendin için en doğru karaı vermişsindir,tekrar sanada geçmiş olsun:rendeer:
Murat kardeşim çok geçmiş olsun,kusuruma bakmazsın umarım ama bu sıralar inan çok yoğun olduğum için hiç farkına varmadım,çok özür dilerim:rendeer:
dostum yoğunluğunu biliyorum ,yeterki kalpler bir olsun (Çarşamba fuardayım)
büyük geçmiş olsun... kadınlar alınmasın dıosun ama felaket dıkkatsızler ya yemin ediyorum ben hala sınırlıyım abı... 15 gun once kaza gecırdımm race motorla kadın kırmızı ısıkta gectı yandan koydu bana kırmızıda gectıgı gıbı sagına solunada bakmıyo yaa.... dıkkatsızler abı ben 15 gunden berı önemli olan bolgemden agrı cekıorum gerızekalılar yaaa kımse kusra bakmasın valla...
kardeşim senin kazalarla benden deneyimli konuma geçtin ben bir ilki yaşadım,ama ne kadar kurallara uysakta uymayanlar

r:teksavunmamız tam donanımlı olmamız ,geçmiş olsun.
çok büyük geçmiş olsun abi allah beterinden korusun
walla verilmiş sadakan varmış
inşallah çabuk atlatırsın abicim dikkat et kendine:rendeer:
sırayla atlatıyoruz Alper'im değil mi?
Geçmiş olsun adaşım..:mrgreen:
En büyük ve enson kazan bu olur inşallah..:rendeer:
Kardeşim sağol evet ilkti ve son olması diileğim,bu arada kaza haberleri filan derken senin motorlar birer ikişer eksilmeye başladı altında bit yeniği aramayalım değil mi:queen:dilerim istediğine kavuşursun kolay gelsin.:cat: