KAZA! Buda benden:(

murat abey enteresan bi anektod anlatayım...geçen yaz galiba...Teşvikiyeye doğru çıkıyorum...yol 2 şerit...solumdaki bayan sürücünün kullandığı araba ben yanında olmama rağmen benim şeridime üzerime kırıyor ve ben napıyosun diye bağırdığımda...

Körmüsün sinyal yaktım sağa ...:silent:

demezmi...:queen:

abi sende niye orda duruyon gormuyonmu kadın sinyal vermiş :queen::p kaç abi kaç ben kadın surucu gordummu acıkca soylıım hemen cekiliyom kenara zaten o karar vermiş seni çiğnesede geccek o şerite nası bi kafa onu da çözemedim

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, sen yapmasan da istanbul trafiğinde birileri mutlaka hata yapıyor malesef

Çok geçmiş olsun , Allah beterinden saklamış.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum...

Dostlarım sağolun tek tek hepinize teşekkür ederim ,ağrı kesiciyi biraz aksatınca hafif yollu sağımdan solumdan sızılar geliyor :pbugün yeni ağrı yerleri keşfettim bakalım yarın ne taraflarım bana kendini anımsatacak:queen:
,bugün Trafikten tutanağı aldım 'Koç Alians'firması ile yaptığım görüşmede motorla ilgili anlaşmalı servisleri olmadığını benim tarafımdan sürdürülecek işlemleri ekspertiz onayından sonra onarımın yapılmasıyla 7 gün içinde sonuçlandıracaklarını söylediler,göreceğiz:)

Geçmiş olsun.

Hasar gören korumaların fotoğraflarını koyabilirsen sevinirim. Bunları kullanmayan kişilere ders olabilecek fotoğraflar olacağına eminim.
Evet görsel olarak en etkili olacak şey belkide yarın ilk işim paylaşmak

motor koruma barı ve kişisel koruma ekipmanlarının gerekliliği bir kere daha ispatlanmış oldu. ama bayan sürücülerden koruyan bir dedektör yapsalar ve etrafta bir bayan sürücü görünce motorların dört bir yanından şöyle otomatik açılan çelik bariyerler filan çıksa ( bat-man in arabası gibi) harika olur. o zaman bayan sürücüler de bu kadar mağdur olmaz. sanayici bir arkadaşın dediğine göre " onlar olmazsa biz ekmek bulamayız" :)
Koruma barının yararı öncelikle ilk temas ve sonrası bacağımı korudu ,motor yerde bağımsızlığını ilan etmiş giderken:queen:ayak pegi arka çantalık ve bara yaslandığından depo yan karenajlar vs sağlam kaldı:)sanayici arkadaşa bir müşteri kazandırdılar ne diyelim sağolsunlar:wiinkk:

hem cinslerim diye söylemiyom ama süperler valla :queen:

çok geçmişolsun umarım bidaha hiç kaza yaşamazsın :rendeer:
Aahh ahh zaten o süperlik olmasa

Murat abi çok çok geçmiş olsun.. :rendeer:
O kadar güzel anlatmışsınki kazayı yaşamış kadar oldum resmen :mrgreen:
Allah tekrarını göstermesin, son kazan olur inşallah..
Vallaa nazar değdi ne diyim, benimde payım var birazcık :pal:

Serde yazarlık var neylersin zaten bir yayınevinin 'editörlük 'teklifini kabul etmiş dönüyordum

arkadasım buyuk gecmıs olsun ıyıkı korumaların varmıs allah daha beterınden korusun umarım son kazan olur

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun abi allah beterinden korusun
walla verilmiş sadakan varmış
inşallah çabuk atlatırsın abicim dikkat et kendine:rendeer:

geçmiş olsun.. bu danaların yola çıkan hayvanlardan ne farkı var_?? insan bir gelen var mı die dikkat eder.. her önüne gelene ehliyet veriyorlar ondan sonrada "trafik canavarına dur diyelim"

Diyecek laf çok!!

geçmiş olsun..

ne yazık ki, kullanmayı bilmeden aldıkları ehliyetle yola çıkmayı, "medeni cesaret" olarak görüyor kimi bayan sürücüler..

yaşadığım mahallede o kadar çok ki..:pale:

çok geçmiş olsun,yaptığın ilk ve son kaza olur umarım...

sanane pınar ya çık çık :mrgreen:

Murat kardeşim çok geçmiş olsun,kusuruma bakmazsın umarım ama bu sıralar inan çok yoğun olduğum için hiç farkına varmadım,çok özür dilerim:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
büyük geçmiş olsun... kadınlar alınmasın dıosun ama felaket dıkkatsızler ya yemin ediyorum ben hala sınırlıyım abı... 15 gun once kaza gecırdımm race motorla kadın kırmızı ısıkta gectı yandan koydu bana kırmızıda gectıgı gıbı sagına solunada bakmıyo yaa.... dıkkatsızler abı ben 15 gunden berı önemli olan bolgemden agrı cekıorum gerızekalılar yaaa kımse kusra bakmasın valla...

Dostlarım sağolun (teşekkürüm hepinizedir,yanıtladığım arkadaşlarımızın ismini yazsam da ismini alıntılamadığım bütün kardeşlerim gözlerinizden öperim -zaten bir "İhsanhakan"bendenbüyük:queen:eek:nunda ellerinden....

Bende geçen hafta kaza yaptım omuzum yrinden çıktı ambulaslık oldum bir otomobil sürücüsünün beni geçme çabası ve aşırı hızı teyet geçerken düşmeme neden oldu sanada geçmiş olsun ben bu yüzden motoru satma kararı aldım...
http://www.sahibinden.com/motor_pantolon_mont_kask_kappa_dizlikWQQaXQQ7106543WQQpXQQdisplayitem

Kardeşim kazanı üzülerek okumuştum tabii başa gelmeden, insan kendisinin de ayni duruma düşüceğini aklına getirmiyor :pale:bir tür savunma olsa gerek,
benzer kazalar yaşamışız ,hız evet ama teğet geçemedi çarptı bana arabayla bir süre atbaşı gittiğimizden darbede olsa gidonu bırakmadım ön sol kapıdan başlayarak kuyruğa kadar hem çizip hemde göçertmişim(züğürt tesellisi)ve yine senin gibi, bir tarafıma düştüm daha önce benzer bir bisiklet kazası geçirip yine ayni omuzumdan 45 gün sarılı kalarak bir yazı geçirmiştim :silent:

ilanında özenli bir binici olduğunun kanıtı ki bende basit yaralanmalardan öylelikle kurtuldum -korumaların tamlığıyla-bana alışkanlıkmı yaptı ne bırakmayı ki bırakmak zorunda kalmadıktan sonra düşünmüyorum ,benim için bir yaşam biçimi oldu:)dilerim sende kendin için en doğru karaı vermişsindir,tekrar sanada geçmiş olsun:rendeer:

Murat kardeşim çok geçmiş olsun,kusuruma bakmazsın umarım ama bu sıralar inan çok yoğun olduğum için hiç farkına varmadım,çok özür dilerim:rendeer:
dostum yoğunluğunu biliyorum ,yeterki kalpler bir olsun (Çarşamba fuardayım)

büyük geçmiş olsun... kadınlar alınmasın dıosun ama felaket dıkkatsızler ya yemin ediyorum ben hala sınırlıyım abı... 15 gun once kaza gecırdımm race motorla kadın kırmızı ısıkta gectı yandan koydu bana kırmızıda gectıgı gıbı sagına solunada bakmıyo yaa.... dıkkatsızler abı ben 15 gunden berı önemli olan bolgemden agrı cekıorum gerızekalılar yaaa kımse kusra bakmasın valla...
kardeşim senin kazalarla benden deneyimli konuma geçtin ben bir ilki yaşadım,ama ne kadar kurallara uysakta uymayanlar:pr:teksavunmamız tam donanımlı olmamız ,geçmiş olsun.

çok büyük geçmiş olsun abi allah beterinden korusun
walla verilmiş sadakan varmış
inşallah çabuk atlatırsın abicim dikkat et kendine:rendeer:
sırayla atlatıyoruz Alper'im değil mi?

Geçmiş olsun adaşım..:mrgreen:

En büyük ve enson kazan bu olur inşallah..:rendeer:
Kardeşim sağol evet ilkti ve son olması diileğim,bu arada kaza haberleri filan derken senin motorlar birer ikişer eksilmeye başladı altında bit yeniği aramayalım değil mi:queen:dilerim istediğine kavuşursun kolay gelsin.:cat:

CANIN SAĞSA GERİSİ BOŞ MALA GELSİN CANA GEECEGİNE ÇALIŞIR ALIRSIN OK KENDİNE İYİ BAK:bounce:

Kardeşim sağol evet ilkti ve son olması diileğim,bu arada kaza haberleri filan derken senin motorlar birer ikişer eksilmeye başladı altında bit yeniği aramayalım değil mi:queen:dilerim istediğine kavuşursun kolay gelsin.:cat:

Yok be adaşım..Sezon açıldı artık..Hı dedin mi satılır artık..

Ben artık race işinide kapatacam...Cruisere devam..

Bak bu makinaya talibim..Anlaştık gibi birşey..

http://www.sahibinden.com/inci_beya..._herseyi_ozelWQQaXQQ5694987WQQpXQQdisplayitem

Sen halâ ehliyeti almadan trafikte dolaş bi de peşpeşe kaza yap aferin..:farao:
Yok be adaşım..Sezon açıldı artık..Hı dedin mi satılır artık..

Ben artık race işinide kapatacam...Cruisere devam..

Bak bu makinaya talibim..Anlaştık gibi birşey..

http://www.sahibinden.com/inci_beya..._herseyi_ozelWQQaXQQ5694987WQQpXQQdisplayitem
Abi çok güzelmiş vallaa.. Hadi hayırlısı.. :wiinkk:
Şimdi bu motor Beykoz daymış.. Alırsan İstanbul'a mı gelicen sen şimdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar