Dostlarım sağolun,Aksiyon film karesi gibi oldu tabii o süreç bana olduğundan uzun geldi ,şimdi düşünüyorumda ileri doğru ivmelendiğimden durana dek bayağı zaman geçmiş olmalı

açıkçası hiç arkadan araba geleceği kaygısı yaşamamışım demek ki sola ayrılırken herkez dönerek Zeyrek'e gidiyor diye aklımdan geçirdiğimden olsa gerek:wiinkk:
vay abim bunudamı duyacaktık...senin düzgün bir sürücü arasan bulamaz bu lanet İstanbul Trafiği...ulan nazar değirdim galiba sana...seviyoz ya...abimiz diyoruz...nazara geliyon...
Allah korumuş yinede...çok geçmiş olsun...yarın muhtemelen biraz oran buran sancıyacak...şu an belki değilde yarın biraz canın yanar...
berbat kullanıyon motoru abi...senden nefret ediyorum...diyimde anti nazar olsun bari...
Sağol mete_han ogün Tophane'de sonrası pazar günü sizlerleyken temiz ,parlak,yeni gibi lafları çok söylenmişti:queen:
Çok geçmiş olsun:rendeer:, doktora gitmediniz mi:silent:
Dostum yaklaşık 40(35i trafikte)yılım bisiklet sayesinde zaman zaman asfaltla yakın ilişkiler yaşamama gerekçe olduğundan

ale:ve çok daha kötü durumlarla karşılaşmış olduğum için galiba belli bir kıyaslama deneyimim oldu zaten yerde anlık başıma darbe almadığım ,bir yerimin bükülüp kıvrılmadığı ,bedenime birşeyin batıp çarpmadığı,sürüklenirkende az dirsek sıyrığıyla atlatırım herhalde diye kurguladım bile:mrgreen:
Ama aslolan Ambulansla gitmemdi katılıyorum gerçi gelen doktor özellikle kol ve kalçakemiği odaklı kontrolünü yaptı ve yinede yarın ben olağan kontrolüm için gideceğim,bu tür kazalar sonrasıda en sevmediğm boyun kaslarının zorlanmasından başı rahat çevirememektir:silent:
murat abi çok üzüldüm geçmiş olsun valla çok üzüldüm allah korumuş vallla aman dikkat üzme bizleri
Kardeşim ne yapayım "Bayanlar"üzerime üzerime geliyor:cherry:
Murat abicim çok çok geçmiş olsun...
Hemen beni arasaydın ya tam okulumun oradaymışssın ,tabi nerden aklına gelecek

Bir daha buna benzer bir kazanı duymayız inşallah...
Birşeye ihtiyacın olursa söylemen yeter biliyorsun:rendeer:
Tam seyirlik bir durum sergiledik ve sana bu kadar yakın neyse sen beni hep gülerken aklına getir:cat:
Ben kötü bir anı olarak belleğimde saklayacağım tek dileğim bu gibi durumlarda hiç bir arkadaşımız yaralanmasın ve ötesine dilim varmıyor ama hiç kötü haber duymayalım.