herkese slm
aranıza yeni katıldım melikşah üniversitesinde okuyorum...şubat ayında 250 lik chopper aldım yeni başladığım için umarım en kısa zamnda birlikte sürüşlere çıkarız 
herkese slmaranıza yeni katıldım melikşah üniversitesinde okuyorum...şubat ayında 250 lik chopper aldım yeni başladığım için umarım en kısa zamnda birlikte sürüşlere çıkarız
![]()
Senin kadar da olmasa çok pis pazarlık yapıyomtuncayyyy abbiiiiiii nööördün yavizmirde bişi alıp satarken pazarlık yapıyormusun nede olsa sende yarım gayserilisin artık
![]()
Ben Kanuni Caracal kullanıyordum. 1.5 yıl kullandım. Temiz güzel bakarsan sorun çıkartmaz. ama eşeğe biner gibi binersen o da sana binerMerhabalar arkadaşlar aranıza Yeni katıldım.Kayseriliyim fakat Yozgatta yaşıyorum motosiklet tutkumun nasıl başladığına aklım ermiyor bilebütçem 1500 / 2000 lira chopper türü bir motosiklet almak istiyorum Ilk motorum olacak benim..Çeşitli sitelerden ilanlara baktığımda bu fiyata güzel makinalar alabileceğimi gördüm..Kayseriden bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa memnun olurum..Gönlümden Kanuni Tiger 250 veya Kanuni Caracal geçiyor..Benim aklımdakilerin artısı eksisi nedir? veya Sizin onereceginiz modeller nelerdir? Bi yardımcı olursanız sevinirim..Memleketime buradan selamlar gönderiyorum herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Ben Kanuni Caracal kullanıyordum. 1.5 yıl kullandım. Temiz güzel bakarsan sorun çıkartmaz. ama eşeğe biner gibi binersen o da sana biner
temiz bi caracal bulursan alabilirsin. ben memnundum
hahahaha tuni dayı o motora serhat bindi bi kere iflah olmazdı o makina ama sağlam çıktısanki eşşeğe biner gibi binmedin tuni ha ilahi sen...bu arada uzun zaman olmuş ya buralara uğramayalı..