[Kayseri - MT]

fotolar için teşekkür ederiz.
keşke daha kalabalık gitseydiniz.
daha zevkli olurdu.
geçen sene bizde gitmiştik. git gel 350 km yol yapmıştık. seleyle bütünleşmiştik artık :)

bu da bizden kapuzbaşı şelalesi gezisi :)

http://imageshack.us/g/146/fotoraf2543.jpg/

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

fotoraf2543.jpg

Güzel gezı olmus paylasımıcın tskler. Ürgüp'e de beklerım :)

teşşekürler , tabi daha kalabalık geziler düzenlesek daha güzel olur. ürgüp güzel fikir bi hafta sonu toplanıp gidebiliriz. hem gezmiş hemde motor kullanmış oluruz :)

Arkadaşlar ben saat 19:00 gibi osmanlı çay bahçesinde çay içer olacağım,gelmek isteyenler olsursa, iki saat felan oralardayım...

La o kadar buluşuyorsunuz çay içiyorsunuz 35 kuruşa, insan bir iki foto çeker ya:pr:

Zaten zam gelmemişmiyi. 35 kuruş olmamışmıydı. yine mi zam yaptı bu kayseriler aaaa :)

foto da yakıyo. motor güzel olmasa pek işe yaramaz ama işte motor kurtarıyo :p

yalnız bi tur ble vermedin ya o motora bana alcan olsun ferhat abi :)

Tuni seneye kapsamlı ege gezisi yapacam inş.İzmire geldiğimde bir tur veririm ama 1.80'den aşşası kurtarmıyo :king:
Çaya 5 krş daha zam gelmiş lanet olsun, çarşıdada 1 lira :pr:

:D valla gecen bende arkadasımla oradaydım osmanlı cay evınde ama motor falan goremedımmm ben carsamba unu ordadyımmm ...

Aynen bulusamadık ama sole bı sıkıntı var ben hep mesajları zaman gectıkten sonra goruyorum yoksa bende arada bı osmanlıya ugruyorum hatta sımdı oradan geldım soyle yapalım 3-4 gun otelı bı tarıh verelım bulusalım ama bu cumartesı olmasın nobetcıyım :D o yuzden cuma aksamına yada pazar aksamanıa sozleselım yada persembe aksamı goruselım osmanlıda olurmu ???

valla hocam ben gelırım hem bı tanıusmıs muhabbet etmıs olruuz bende chopper keeway 150 superlıght var sıyah zaten geldıgımı sesınden anlarsın :D ben tanımazsam bıle montumla falan gelırım bı el edersen gorusurus olur mu ?

slm hep bulusalm dyruz ama olmuyo pazar aksamı bulusalm bu arada kaskımı aldm ya sonunda ama hala motosklet almadm sırayla hehe pazar bulusalm her saat uyar bna yarn gelecklr solesn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar