[Kayseri - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr aldım. Hiç anlatmıyosun.. 17 bindeyim.. Sabahları ayakla çalışıyor..
Ne tür bakım yapayım..:bounce:

Önce peryotik bakım abi Nedir peryotik bakım ??
1-Yağ değişimi (castrol yada yamalube) tavsiye yamalube
2-hava filtresi
3-buji kontrol,kötü ise değiş (tavsiyem ngk iridyum buji)
4-balata kontrolleri (fren çok önemli)
5-zincir temizliği (gaz ile temizle) sonra spreyi ile yağla
6-debriyaj balatalarına baktır (17.000'desin)
7-akü (büyük ihtimal bitmiştir,ya tam şarj et yada değiş)
(önemli)Ybr jiglesiz çalışmaz,jigleyi açıyorsundur umarım..Ve motoru yarım saat stop etsen dahi çalıştırmaya gittiğinde gene jigle gene jigle ''ister'' unutma :rendeer:
Rolantide ara sıra stop etme yapıyorsa dert etme bu genetiktir ybr'de :)
Yaklaşık 2005'den buyana ybr kullanıcısı olarak biriken tecrübelerim var elbet abi Sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım :rendeer:

Subap ayarı diye tuttururlarsa sen onu ess geç ben bu güne kadar ybr'ye subap ayarı yaptırmadım,gerek yok kanımca boşuna para verme :cat:

Önce peryotik bakım abi Nedir peryotik bakım ??
1-Yağ değişimi (castrol yada yamalube) tavsiye yamalube
2-hava filtresi
3-buji kontrol,kötü ise değiş (tavsiyem ngk iridyum buji)
4-balata kontrolleri (fren çok önemli)
5-zincir temizliği (gaz ile temizle) sonra spreyi ile yağla
6-debriyaj balatalarına baktır (17.000'desin)
7-akü (büyük ihtimal bitmiştir,ya tam şarj et yada değiş)
(önemli)Ybr jiglesiz çalışmaz,jigleyi açıyorsundur umarım..Ve motoru yarım saat stop etsen dahi çalıştırmaya gittiğinde gene jigle gene jigle ''ister'' unutma :rendeer:
Rolantide ara sıra stop etme yapıyorsa dert etme bu genetiktir ybr'de :)
Yaklaşık 2005'den buyana ybr kullanıcısı olarak biriken tecrübelerim var elbet abi Sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım :rendeer:

Subap ayarı diye tuttururlarsa sen onu ess geç ben bu güne kadar ybr'ye subap ayarı yaptırmadım,gerek yok kanımca boşuna para verme :cat:

Anladım.. Ya bakımlı 2005 17binde gerçekten tanıdıktan aldım. temiz bakmış..
msn nem [email protected] seninki yok. Bi mesaj atta arada sırada sorular sorayım..

Mert

kask bu yusuf ama fiyatı bu deyil
http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=1286&k_id=7&kn=Kask

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

bedeni L arkadaşlar

Merhaba Arkadaşlar uzun süreden sonra sizin aktif olduğunuzu duymak güzel. ben motoru garaja çektim. ben de kozama döndüm. karlar kalkınca görüşmek üzere.

bu arada mehmet abinin dediği airoh kask fena değil hafif ve kaliteli. benim artçı kaskının da aynısı. dez avantajı içi sabit yıkanmıyor ve üzeri sticker boya değil.

Merhaba Arkadaşlar uzun süreden sonra sizin aktif olduğunuzu duymak güzel. ben motoru garaja çektim. ben de kozama döndüm. karlar kalkınca görüşmek üzere.

bu arada mehmet abinin dediği airoh kask fena değil hafif ve kaliteli. benim artçı kaskının da aynısı. dez avantajı içi sabit yıkanmıyor ve üzeri sticker boya değil.

gözümüz yolalrda kaldı nerelerdesin sen bea, insan arada bir forma girer aaa::eek:hmy::

arkadaşlar 06-02-2010 tarihinde cumartesi akşamı saat 19:00 da motorlu veya motorsuz buluşmamız olacaktır bilginize kar ve yağmur yağsada önemli deyil haberiniz olsun buluşma yeri tellioğlu duyan duymayana haber versin saygılar

ben çiğ köfteden anlamam ki :) zaten acı da yiyemiyom. maksat ortam olsun eğlence olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 06-02-2010 tarihinde cumartesi akşamı saat 19:00 da motorlu veya motorsuz buluşmamız olacaktır bilginize kar ve yağmur yağsada önemli deyil haberiniz olsun buluşma yeri tellioğlu duyan duymayana haber versin saygılar

::asker:: ::dpac::

gençler hava güzel ne diyonuz la çıkarak mı canavarları? bu arada tuni ayarla bi gün çiğ köfte için haftaya açılıyo benim okul.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar